Vitjaz - Avangard Omsk 5.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Avangard Omskin loistava pelivire Vitjazin vieraana?

Vitjaz – Avangard Omsk, merkki 2, kerroin 2,10 Bet365
Vitjaz – Avangard Omsk ML, merkki 2, kerroin 1,66 Betsafe

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,00 | 3,90 | 2,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelussa Avangard Omsk matkustaa testaamaan Vitjazin päivän vireen. Läntisessä konferenssissa Vitjaz on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä, kun taas Avangard Omsk löytyy itäisestä konferenssista yhdeksänneltä sijalta. Avangard Omsk on tähän mennessä kerännyt viisi pistettä enemmän kuin Vitjaz. Perustasoltaan Avangard Omsk on joukkueista huomattavasti laadukkaampi, vaikka vierasjoukkueen alkukausi olikin täynnä vastoinkäymisiä. Viisi edellistä ottelua ovat muutenkin tuottaneet Avangard Omskille peräti neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Avangard Omsk hävisi kylläkin Dinamo Moskovan vieraana 6-4 maalein, mutta tuota ottelua ennen Avangard Omsk oli erinomaisessa voittoputkessa. Vierasjoukkueen suunta on kokonaisuutta ajatellen menossa muutenkin takaisin kuntoon, sillä kymmenestä edellisestä ottelustaan omskilaiset ovat varsinaisella peliajalla hävinneet ainoastaan kaksi ottelua.

Vitjaz on aikaisemmilla kausilla tunnettu lähinnä tappelujoukkueena, mutta pelatakin kotijoukkue osaa. Edellisellä kierroksella Vitjaz hävisi tiukassa taistelussa Barys Astanalle jatkojen päätteeksi 1-2 maalein. Viisi edellistä ottelua ovat Vitjazille tuottaneet ainoastaan yhden voiton, joten kotijoukkueen pelivire ei tässä vaiheessa ole lainkaan sillä tasolla mitä kotijoukkueen kannattajat olisivat varmasti toivoneet. Vitjazilla on selässä alkanut olemaan varsinkin kotiyleisönsä edessä suhteellisen suurta apinaa, sillä maalinteko on alkanut tuottamaan yhä suurempia ja suurempia ongelmia. Viime aikoina kotiotteluissaan Vitjaz on viimeistellyt keskimäärin kahta maalia kamppailua kohden, joten sillä tavalla voittaminen ei ole millään tavalla kovinkaan todennäköistä. Vitjazin kannalta hyvä asia on se, että ainoastaan Anton Bukhanko on sivussa kotijoukkueen vahvuudesta, mutta lisää ratkaisijoita Vitjaz kaipaa ja mieluiten melko nopeasti.

Avangard Omsk on kovalla prosentilla pystynyt kääntämään tiukkoja otteluita edukseen. Se kertoo siitä, että Avangard Omsk on pystynyt karistamaan jaloistaan alkukauden valtavat ongelmat. Edelleenkään Avangard Omskin peli ei aina välttämättä ole niin kaunista katsottavaa, mutta ei sen tarvitsekaan olla. Vieraissahan Avangard Omskilla on ollut selkeästi suurempia ongelmia kuin kotiotteluissaan, mutta toisaalta tässä tapauksessa myös vieraissa voitto olisi suotavaa tulla. On täysin totta, että Avangard Omskilla on pieniä ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta siitä huolimatta joukkueiden pelivireet ovat olleet viime kierroksien aikana täysin päinvastaisia. Vierasjoukkueen vahvuudestahan sivussa tänään ovat Andrei Ivanov, Denis Kazionov, Nikita Mokin sekä Semyon Zherebtsov. Lähtökohdat viittaavat siihen, että Avangard Omsk tulee maalin kamppailussa nappaamaan täydet pisteet Etelä-Siperiaan.

Veikkaussivut | Tuomas