Vladimir Klitschko ja Anthony Joshua keskustelevat raskaansarjan revanssista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 07/06/2017
Jaa tämä...

Kamppailulajien parissa kohistaan, eletään ja jännitään tällä hetkellä vain yhtä ja ainutta ottelua: Nyrkkeilyottelua Floyd Mayweather Jr vs. Connor McGregor. Spektaakkeli ottaa ajana ja paikan haltuun elokuun 26. päivä maailman vedonlyönti mekassa Las Vegasissa. Superottelun takia kukaan ei ole juurikaan puhunut edellisestä isosta nyrkkeilyottelusta ja sen päätähdistä Antonhy Joshuasta sekä Vladimir Klitschkosta.

Raskaansarjan kuninkaat kohtasivat toisensa viime huhtikuussa Wembley Stadiumilla Lontoossa. Raskaansarjan monivuotinen dominoija Vladimir ”Dr. Steelhammer” Klitschko lähti ottelussa haastamaan itseään selvästi nuorempaa Anthony Joshuata tavoitteena nousta jälleen raskaansarjan maailmanmestariksi. Ukrainalainen kuitenkin hävisi ottelun teknisellä tyrmäyksellä ja näin ollen nuolemaan nyrkkejään.

Jälkeenpäin lehdet kirjoittivat ottelusta sen olleen muuan muassa ”paras ottelu vuosikymmeniin” ja ”parasta raskaansarjan nyrkkeilyä sitten Mike Tysonin ja Lennox Lewisin ottelun”. Joshua ilmoittikin pian ottelun jälkeen arvostavansa Klitschkon halua otella nuorempiaan vastaan ja ottavan hänen kanssaa uusintaottelun mikäli ukrainalainen haluaa. Ja tällä viikolla ”tohtori” kertoi että häntä kiinnostaa ottelu, mikäli se käydään Joshuan kotimaan Iso-Britannian ulkopuolella.

Joshuan manageri Eddie Hearn on vahvistanut brittilehdille että keskustelua uusintaottelusta käydään ja asia ratkeaa seuraavan kahden viikon aikana. Hearnin mukaan Klitschko on ilmoittanut että ottelu sopii ja että hän nautti viimeisestä suuresta 90 000 silmäparin edessä käydystä ottelusta. Ukrainalainen haluaa kuitenkin viedä ottelun toiseen maahan ja vahvin ehdokas on tällä hetkellä, yllätys yllätys, Las Vegas. Hearnin mukaan ottelu voidaan käydään ”joko Las Vegasissa tai Nigeriassa, ihan sama, logistisesti Las Vegas olisi kuitenkin helpompi vaihtoehto”. Niin, logistiikassahan tässä nyt on vain kyse…

Näiltä casinoilta jopa 1200€ bonusta ja kymmeniä ilmaiskierroksia

Jos uusintaottelu ei toteudu niin Anthony Joshua kohtaa seuraavaksi jo ilmoitetusti Kubrat Pulevin lokakuun 28. päivä Cardiffissa, lähellä Joshuan kotinurkkia. Mikäli haluat muuten tienata muutaman helpon euron Anthony Joshuan kustannuksella niin nyrkkeilijä on tällä hetkellä vahvin ehdokas BBC:n ja Iso-Britannian vuoden urheilijaksi. Käy katsomassa Unibetin sivuilta kertoimet ja lyö vetoa!

Lue myös:

Mayweather vs. McGregor nyrkkeilyottelu 26.8.2017

Päättyykö Mayweather – McGregor ottelu salamatyrmäykseen?