Vladimir Putin kommentoi venäläisfanien riehumista Ranskassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Rakkaan itänaapurimme Venäjän suuri ja mahtava presidentti Vladimir Putin on ilmaissut oman mielipiteensä venäläisten jalkapallofanien huligoinnista Ranskan EM-kisoissa. Ja lausunnot ovat, kuten olettaa saattaa, hyvin kriittisiä länsieurooppalaisia kohtaan.

Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti ei enempää eikä vähempää kuin sen että hän ei luota Ranskan poliisin ja Euroopan jalkapalloliiton raportteihin venäläisten jalkapallofanien väkivallasta Ranskan EM-kisoissa. Putin otti kantaa jalkapalloväkivaltaan Pietarissa järjestettävän talousfoorumin yhteydessä perjantaina.

Venäjän ja Englannin fanien väliset tappelut ovat olleet häpeällisiä. En kuitenkaan saata ymmärtää, miten 200 meidän fania olisi voinut hakata tuhansia englantilaisia. On suuri virhe yrittää politisoida urheilua venäläisvastaista ajattelua istuttamalla .Putin sanoi.

Venäjän ja Englannin kannattajat ottivat rajusti yhteen Marseillessa lauantaina 1-1-tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen. Uutistoimistojen kuvissa näkyy, kuinka vbenäläiskannattajat hyökkäsivät Englannin katsomonosaan. Yhteenotot jatkuivat stadionin ulkopuolella, ja useiden lähteiden mukaan venäläiskannattajien riveissä tappeli ammattimaisesti toimivia ’ultra’-huligaaneja.

Nähtäväksi jää kuin presidentti Putin aikoo kommentoida myöhemmin tänään illalla julkaistaviin Venäjän dopingskandaalia koskeviin asioihin. Maa voidaan pahimmassa tapauksessa sulkea kokonaan Rion Olympialaisten yleisurheiluradoilta.

Lue myös:

VIDEO: NBA:N FINAALISARJA HUIPENTUU GAME SEVENIINVIDEO:

ESA PIRNES LOPETTAA URANSA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa