VIDEO: Vladimir Tkachyovin viimeisteli uskomattoman maalin myös vuonna 2013

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 08/05/2016
Jaa tämä...

Yksi tämän viikon kuumimmista kiekkovideoista oli KHL-seura AK Bars Kazan Vladimir Tkachyovin uskomaton keihäänheittotyylinen rangaistuslaukaus. Mies kiskaisi kiekon maaliin tavalla joka saa Antti Ruuskasenkin kalpenemaan. Jos et ole nähnyt maalia vielä, niin katso se tästä. Nyt yhdysvaltalainen kiekkosivusto BarDown on löytänyt Youtuben syöväreistä Tkachyovilta toisen uskomattoman rankkarimaalin vuodelta 2013.

Ilmeisesti jonkinlaisena rankkarispesialistina kunnostautunut nuori mies iski, niin ikään Kazanin paidassa pelatessaan vuonna 2013 näytösottelussa todella jäätävän piruettimaalin. Jos keihäänheittomaali veti vertoja Antti Ruuskaselle ja Tero Pitkämäelle, niin tämä osuma on varmasti Venäjän kansallisbaletin mieleen.

Videolla mies nappaa kiekon lapaansa siniviivan jälkeen, jonka hän alkaa pyöriä villisti kuin taitoluistelija, jonka jälkeen kiekko löytyykin jo maalivahdin selän takaa. Eipä jättänyt Tkachyov taaskaan paljon saumaa maalivahdille!

 

Kotimaisen jääkiekon pääsarjan Liigan alkuun on aikaa enää puolitoista kuukautta. Useat seurat jakoivat alku viikosta sosiaalisessa mediassa kuva- ja videomateriaalia siitä, miten joukkueet aloittivat yhteiset treenit kesälomien jälkeen. Myös kiekkovedonlyöjien on hyvä aloittaa treenaaminen lomien jälkeen tutustumalla peliyhtiöiden vedonlyöntitarjontaan muun muassa eri sarjojen voittajaveikkauksien muodossa.

Lue myös:

VIDEO: BLACKHAWKS-FANI VARASTAA JETS-PELAAJAN KYPÄRÄN KESKEN PELIN

VIDEO: PHILADELPHIA FLYERSIN LEGENDAARINEN KETJU TEKEE PALUUN

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa