VIDEO: Jalkapallojoukkue hävisi maalein 0–43 – maalivahti pidätettiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Saksalaisseura koki paikallispelissä todellisen murskatappion.

Saksalainen jalkapallojoukkue SV Vonderort koki puolitoista viikkoa sitten murskatappion, kun seura hävisi paikallisvastustaja PSV Oberhausenille maalein 0-43. Jo ensihetkistä alkaen hävinnyt osapuoli joutui rajuun alakynteen.

Murskatappion kokeminen ei jäänyt SV Vonderortin ainoaksi onglmaksi, sillä joukkueen maalivahti Marco Kwiotek pidätettiin viisi päivää ottelun jälkeen. Kwiotekin pidätyksestä kertoi esimerkiksi englantilaislehti The Sun ja Suomessa Ilta-Sanomat.

Poliisi haki mediatietojen mukaan maalivahdin mukaansa, kun tämä saapui harjoittelemaan seuransa harjoituskentälle Bottropissa.

On edelleen epäselvää, että miksi maalivahti on pidätettynä. The Sunin mukaan kentältä haettu torjuja olisi huikannut joukkuekavereilleen, että poliisi haluaa ”vain selvittää joitain asioita”. Sen koommin kaverista ei ole kuitenkaan kuultu.

Katso videolta pätkiä ottelusta:

 

Perjantaina Espanjan La Ligassa pelataan yksi ottelu, kun Real Betis ja Malaga iskevät yhteen. Puolestaan Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät Dortmund ja Freiburg. Viikonloppuna on tuttuun tapaan runsas kattaus myös Valioliigaa.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Hans Backe kumoaa eroamispuheet – “Täysin järjetöntä”
VIDEO: FC Jazz suurissa ongelmissa – taustayhtiö menossa konkurssiin?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa