VPS - HJK 30.9.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko HJK:n ylivoima Vaasan vierailulla?

VPS – HJK, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 5,10 | 3,80 | 1,63 

 

 

Jalkapallon Veikkausliigan ottelutarjontaa, Vaasassa yhteen iskevät VPS sekä vieraaksi saapuva HJK. Kyseessä on samalla kierroksen päättävä kamppailu. Sarjataulukossa VPS on tällä hetkellä kolmantena, mutta neljäntenä oleva IFK Mariehamn on vain pisteen vaasalaisia jäljessä. Toisaalta VPS:llä on tämän kierroksen ottelu pelaamatta. HJK:han tulee juhlimaan jälleen kerran Suomen mestaruutta, sillä FC Honka pilasi kahdella aikaisemmalla kierroksella omat mahdollisuutensa. HJK haluaa varmasti päättää kauden mahdollisimman hyvin ja viime aikoina HJK onkin ollut selkeästi Veikkausliigan joukkue numero yksi. HJK on tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa, tähän voittoputkeen mahtuvat esimerkiksi voitot 6-1 maalein IFK Mariehamnista sekä 1-5 numeroin FF Jaroa vastaan.

VPS on onnistunut muutaman edellisen ottelun kääntämään edukseen, vaikka ottelut ovat olleet äärimmäisen tiukkoja sekä tasaisia. Viimeksi VPS nappasi kolme tärkeää pistettä FC Interin vieraana 1-2 maalein. Mielenkiintoinen pointti on kuitenkin siinä, että VPS on pelannut edellisen ottelunsa kymmenen päivää sitten! VPS:n edellisestä ottelusta on siispä reilusti aikaa, kun taas HJK on siinä välissä ehtinyt pelaamaan kaksi ottelua TPS:ää vastaan. Kyseisistä otteluista HJK saalisti kuusi pistettä ja vaatimattomasti kuusi tehtyä maalia.

VPS on kolmesta edellisestä kotiottelustaan saalistanut kaksi voittoa, mutta kuitenkaan kaiken kaikkaan VPS:ää ei voida arvostaa Veikkausliigan parhaimpien kotijoukkueiden listaan. Tarkemmin sanottuna VPS on voittanut vain kuusi ottelua kotonaan, mutta paljon tasapelejä kylläkin vaasalaisryhmä on ehtinyt pelaamaan. VPS:n kotietu tekee lähtökohtia tasaisemmaksi, mutta HJK on tällä hetkellä yksinkertaisesti väärässä liigassa. Leikisti sanottuna pitäisi melkeinpä vaihtaa jakoja, että HJK olisi yllätettävissä.

Veikkaussivut | Tuomas