VUODEN TORJUNTA? – Rämö ilmoittautui mukaan kisaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Karri Rämö oli joukkueensa paras pelaaja, kun Calgary Flames haki viime yönä ”luun käteen” vierasmatsissa New York Rangersia vastaan. Ottelu päättyi 1-0 kotivoittoon Rämön komeasta taistelusta huolimatta. Rämö valittiin ottelun kolmostähdeksi.

Ottelun ainoa maali syntyi vasta, kun ottelua oli pelattu 43 minuuttia. Derick Brassard imi puolustajat (ja Rämön) itseensä maalin vasemmalle kulmalle ja vapautti loistavalla poikittaissyötöllä Kevin Hayesin. Hayes veti suoraan syötöstä aivan oikean etutolpan juureen, eikä Rämöllä ollut mitään mahdollisuuksia.

Ennen avausmaalin syntyä Rangersfanit saivat ihastella ja kauhistella Rämön otteita pitkin iltaa. Rämö esitti useita huippupelastuksia ja näytti olevan täysin ohittamaton. Ottelun komein torjunta nähtiin jo avauserässä, kun peliä oli pelattu vajaat kaksi minuuttia.

Hayesin ohjaus ylivoimalla osui tolppaan ja kimposi siitä maalin kulmalla päivystäneelle J.T. Millerille. Miller veti suoraan kohti tyhjää maalia, mutta Rämö esitti uskomattoman tiikerihypyn hanska ojossa, ja sinnehän se tarttui.

– Yritin vain tehdä jotain ja tuurilla se onnistui. Hän veti suoraan räpylääni. Sain onnekkaasti toisen mahdollisuuden, kun ohjaus osui ensin tolppaan.

Katso Rämön huippuotteita tästä: