VIDEO: Maalivahdilta eeppinen imurointi Saudi Arabiassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Kaikki Saudi Arabian Kings Cupin otteluita seuraavat tietävät, että joukkue nimeltään Al Draih otti Al Nssr:lta keskiviikko-iltana turpaan tylyin luvuin 7 – 0.

Al Draihin maalivahdilla olikin melko hirvittävä iltapuhde, kun hän joutui keräilemään palloa maalistaan seitsemän kertaa. Ottelun 4 – 0 maali oli kuitenkin kaikessa karmeudessaan jotain aivan ylivertaista. Ottelun 54. minuutilla syntynyt ”osuma” oli ehdottomasti alkuvuoden noloin imurointi ja hirvittävin sähläys joka on nähnyt päivänvalon.

Tilanne sai alkunsa puolustajan hyvin köykäisestä syöstä alaspäin, jonka jokainen kotimaan kutosdivarin maalivahtikin pystyy ottamaan vaivatta jalkaansa. Saudi maalivahti ei kuitenkaan jostain syystä saanut täysin paineettomassa tilanteessa palloa kontrolliinsa, vaan sen sijaan mies kompuroi pallon kanssa ja ohjaa sen omaan verkkoonsa. Katso nolo tilanne koko komeudessaan tästä:

Kaiken kaikkiaan Al Draih on hävinnyt nyt seitsemän peräkkäistä ottelua, eikä joukkue ole kyennyt voittamaan vastustajaansa sitten huhtikuun! Näyttääkin siltä, että seuran pitäisi uusia maalivahtiosastonsa. Ja puolustus. Ja keskikenttä. Ja hyökkäys. Ja ehkä olisi aika lopettaa myös otteluiden lopputulosten sopiminen?

Tiesitkö, että peliyhtiö Unibet EI tarjoa parhaita kertoimia, tai kertomia ylipäätään Saudi Arabian Kings Cupiin. Sen sijaan Unibet tarjoaa mielin määrin ilmaisia live-stream lähetyksiä maailman parhaista urheiluhetkistä Unibet TV palvelunsa välityksellä!

Lue myös:

VIDEO: Näin sujuu NHL-pelaajien ja taitoluistelijoiden yhteiset treenit

VIDEO: The Amazing Spider-Man Parkour