Ricky Walden - Stuart Bingham 20.11.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Onko Ricky Waldenista nappaamaan arvokasta voittoa Stuart Binghamista?

Ricky Walden – Stuart Bingham, merkki 2, kerroin

ComeOnin kertoimet otteluun 2,00 | 1,81

 

 

Snookerin ystävät ovat tällä viikolla kokoontuneet seuraamaan Champions of champions -turnauksen tapahtumia. Toisen pelipäivän jälkimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Ricky Walden sekä Stuart Bingham. Ricky Walden hävisi viime viikonloppuna PTC 7 -osakilpailussa kolmannella kierroksella, kun taas Stuart Bingham pelasi itsensä aina päätöspäivälle asti. Stuart Bingham jätti itsestään viime viikonloppuna kaiken kaikkiaan hyvän kuvan. Päätöspäivän ensimmäisessä ottelussa Stuart Bingham haastoi Ronnie O’Sullivanin erinomaisesti. Sitä voidaan pitää mahtavana suorituksena. Stuart Bingham voitti matkalla päätöspäivälle myös esimerkiksi erittäin kovakuntoisen Graeme Dottin.

Stuart Bingham on urallaan saalistanut yllättävän vähän menestystä, sillä parhaimmillaanhan on aivan selvää, että Stuart Bingham lukeutuu break-buildingissa kymmenen parhaimman snookeristin joukkoon. Stuart Bingham on tehnyt urallaan tietenkin maksimibreikin, mutta se ei todennäköisesti yllätä ketään. Stuart Bingham tunnetaan myös hurjana taistelijana, joten siinä mielessä on yllättävää, että Stuart Bingham ei ole voittanut mitään sen suurempia turnauksia. Monet muistavat Stuart Binghamin parhaiten varmasti Welsh Openin finaalista, sillä Stuart Bingham hävisi huikeassa jännitysnäytelmässä lopulta Skotlannin aina vaaralliselle Stephen Maguirelle.

Ricky Walden voitti viime viikonloppuna kaksi ensimmäistä otteluaan ilman minkäänlaisia ongelmia, mutta valitettavasti on todettava, että Ricky Walden on hyvin epätasainen pelaaja. Ricky Walden pystyy parhaimmillaan yksittäisessä ottelussa haastamaan maailman snookerhuiput, mutta sellaiseksi Ricky Waldenia ei voida kutsua. Ricky Walden on tällä kaudella esimerkiksi jokaisessa isossa turnauksessa hävinnyt oikeastaan samantien. International Championshipin turnauksen avauskierroksella Aditya Mehta murskasi Ricky Waldenin 2-6 numeroin. Lähtökohtaisesti tähän otteluun nimetään yksi suosikki ja se on Stuart Bingham.

Veikkaussivut | Tuomas