Ricky Walden - Michael White 1.5.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/01/2013
Jaa tämä...

Toinen jakso käynnistyy ja Michael White tiukan paikan edessä.

Ricky Walden – Michael White, merkki 2, kerroin 
Ricky Walden – Michael White (+5,5 freimiä), merkki 2, kerroin 

Pinnacle Sportsin kertoimet otteluun 1,17 | 5,85 

Snookerin maailmanmestaruusturnauksen ottelutarjontaa, Ricky Walden sekä Michael White jatkavat tänään omaa neljännesfinaaliotteluaan. Tämä otteluhan on jo käynnistynyt, eilen pelattiin ensimmäiset kahdeksan freimiä. Ricky Walden siirtyi yötauolle 6-2 lukemin johdossa, mutta sen ei pidä missään tapauksessa hämätä. Michael White on pelaamassa upeaa turnausta ja on erittäin potentiaalinen pelaaja menestymään myös tässä ottelussa! Michael White voitti ensimmäisellä kierroksella Mark Williamsin ja sen jälkeen Dechawat Poomjaeng joutui toteamaan Whiten selkeästi paremmakseen.

Michael White on erittäin nuori pelaaja, mutta erittäin yllätysvalmis ihan tosissaan nousemaan suureksi snookertähdeksi! Michael Whitelle eilen ottelun alku oli erittäin vaikea. Michael White aloitti ottelun pussitusten osalta kohtalaisesti, mutta Ricky Walden onnistui varastamaan muutaman freimin edukseen. Senpä takia numerot saattavat näyttää nyt suurilta.

Varsinkin tasoituksella +5,5 -freimiä kyseessä on erinomainen kohde, sillä henkilökohtaisesti sanottuna uskon Michael Whiten voivan voittaa tämän ottelun! Ricky Walden on toki neljän freimin etumatkalla, mutta se ei tässä kohdassa tarkoita vielä mitään. Ricky Walden ei ole vielä voittanut yhtään mitään ja nyt Michael White onkin erittäin hyvä valinta vetokupongille. Näin Vapun kunniaksi tässä tarjotaan loistavaa kohdetta.

Veikkaussivut | Tuomas