Wales - Irlanti

Wales -Irlanti, tasapelillä Wales jatkaa, Irlanti ulkona

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 10/09/2017
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

Jalkapallon MM-karsintalohko D:n ratkaisuottelu on Wales vastaan Irlanti Cardiffin stadionilla. Serbia johtaa lohkoa, ja se saa kotikentälleen Georgian. Tästä ottelusta Serbian voitto on odotetuin tulos. Wales ja Irlanti ratkaisevat lohkokakkosen paikan. Tällä hetkellä Wales on pisteen edellä Irlantia, ja Serbia pisteen edellä Walesia.

Viime kierroksella Wales otti arvokkaan 1-0 -vierasvoiton Georgiasta. Irlanti taas voitti kotonaan Moldovan 2-0. Irlanti tarvitsee Walesista voiton, muuten se jää varmasti ulos Venäjän kisoista. Walesilla olisi vielä pieni mahdollisuus lohkovoittoon, jos Serbia kompastelee.

Wales ilman tappiota

Wales ei ole hävinnyt karsinnoissa vielä kertaakaan. Tähän mennessä se on saanut kasaan neljä voittoa ja viisi tasapeliä, maalisuhde on 13-5. Wales oli aikamoinen tasapelikone karsintojen alkupuolella. Avauksessa se voitti Moldovan kotonaan 4-0, mutta tätä seurasi viiden tasurin putki.

Walesin ongelma on siis ollut se, että se ei ole pystynyt voittamaan tiukkoja otteluita. Kotikentällään Wales on pelannut 1-1 -tasapelit niin Serbiaa kuin Georgiaakin vastaan. Varsinin Georgia sen olisi pitänyt voittaa. Päivälleen tasan vuosi sitten pelatussa ottelussa Wales ei edes hallinnut pikkuista Georgiaa, pallonhallinta ottelussa oli tasan ja laukaukset vierailijoille 17-13.

Nyt Walesilla on alla kolmen voiton putki, eikä se näissä otteluissa ole päästänyt maaliakaan. Joukkueen ongelma on tällä hetkellä se, että ykköstähti Gareth Bale on sivussa. Bale oli pois jo Georgia -ottelusta.

Serbia-tappio oli ratkaiseva

Irlanti sai pahan takaiskun MM-kisatoiveilleen häviämällä kotikentällä Serbialle 0-1 syyskuun alussa. Ennen Serbia-ottelua se oli vielä pelannut 1-1 -tasurit niin Itävallan kuin Georgiankin kanssa. Kaksi pistettä kolmesta ottelusta oli aivan liian vähän.

Parin päivän takainen Moldova-voitto oli irlantilaisille rutiinikeikka kotikentällä. Ottelun kummatkin maalit tehtiin alle 20 minuutissa, ja loppu sitten varmisteltiin. Nottinghamin Daryl Murphy teki pelin kummankin osuman.

Brady ja McClean olivat pelikieltojen vuoksi sivussa Moldova-pelistä. Murphy korvasi avauksessa juuri McCleanin. Walters ja McCarthy eivät ole nyt mukana joukkueessa, Brady varmaankin palaa avaukseen ja luulisi, että kahden maalin mies Murphy saa pitää paikkansa.

Vetomarkkina liputtaa Walesin puolella. Kotijoukkue saa Unibetilta voittokertoimeksi 2.36. Wales +0 saa Unibetilta kertoimeksi 1.63. Sen voi pikkurahalla pelata, tasapelillä panoksen saa takaisin. Walesia on vaikea voittaa, se osaa puolustaa ja iskeä vastaan ilman Baleakin.

Walesin mahdollinen avaus: Hennessey – Gunter, A.Williams, Chester, B.Davies – A.King, Allen, Ledley, Ramsey – Lawrence, Robson-Kanu

Irlannin mahdollinen avaus: Randolph – Christie, Duffy, Clark, Ward – Meyler, Hoolahan, Hendrick, Brady – S.Long, Dar.Murphy

Alla Georgian ja Walesin ottelun kohokohdat:

 

 

Parhaat talletusbonukset

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?