Washington Capitals - Anaheim Ducks 24.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onko Washingtonin vuoro todeta Anaheim paremmakseen?

Washington Capitals – Anaheim Ducks, merkki 2, kerroin 2,50 Expekt
Washington Capitals – Anaheim Ducks ML, merkki 2, kerroin 1,85 PAF

Expektin kertoimet otteluun 2,50 | 3,70 | 2,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin kärjessä oleva Anaheim Ducks on täysin käsittämättömässä pelivireessä. Edellisellä kierroksella Anaheim Ducks voitti New York Islandersin 3-5 maalein. Kahdeksan edellistä ottelua ovat Ankkalaumalle tuottaneet yhtä monta voittoa. Tällä kerralla Anaheim Ducks matkustaa Washington Capitalsin vieraaksi. Jääkiekon NHL tarjoaa Suomen aikaan tulevana yönä valtavan määrän mielenkiintoisia otteluita. Washington Capitals on viidestä edellisestä ottelustaan varsinaisella peliajalla saalistanut ainoastaan yhden voiton. Osittain sen takia itäisessä konferenssissa Washington Capitals onkin vasta kuudentena, vaikka sijoitus kuudentena ei periaatteessa sinänsä ole katastrofia nähnytkään.

Anaheim Ducksista voisi käyttää ylistyssanoja koko lopputekstin, mutta jätetään nyt nyt tällä kerralla sanomatta. Jokainen todennäköisesti tietää jo sen faktan, että Anaheim Ducks on tällä hetkellä lähes mahdoton pysäytettävä. Yksinkertaisesti Anaheim Ducksin pelissä toimii tällä hetkellä pelin jokainen osa-alue. Edellisellä kierroksella Anaheim Ducks viimeisteli viisi maalia, mutta toisaalta oikeastaan suurin yksittäinen asia on se, että Ankkalaumaa vastaan maalinteko on erittäin vaikeaa. Anaheim Ducks jättää illasta toiseen vastustajan kuin vastustajan keskimäärin kahteen maaliin, joten ei ole ihme, että vierasjoukkue on kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisen kerran Anaheim Ducksille ollaan yhdessä ottelussa tehty enemmän kuin kolme maalia kamppailussa San Jose Sharksia vastaan ja tuo otteluhan pelattiin kymmenen kierrosta sitten. Se siispä kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta.

Anaheim Ducksilla on viime aikoina ollut melko suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta loukkaantumiset ovat vierasjoukkueen kohdalla pian historiaa. Tästä ottelusta Anaheim Ducksilta sivussa ovat Viktor Fasth, Luca Sbisa sekä Sheldon Shouray. Vielä hetki sitten Anaheim Ducksin loukkaantumislista oli huomattavasti synkempi. Anaheim Ducks lähtee tähänkin otteluun erinomaisesta tilanteesta, vaikka kolme edellistä otteluaan Ankkalauma on vieraissa pelannut. Washington Capitals on etenkin kotonaan pelannut äärimmäisen runsasmaalisia otteluita, mutta varsinkaan kotijoukkueen puolustus ei ole vakuuttanut millään tavalla. Kahteen edelliseen kotiotteluun Washington Capitalsille ollaan tehty varsinaisella peliajalla kahdeksan maalia. Moni asia viittaa Anaheim Ducksin vierasvoittoon. Washington Capitalsin kannalta hyvä asia siitä huolimatta kuitenkin on se, että sivussa ovat vain Michael Latta, Brooks Laich sekä Jack Hillen. Turhat puheet pois ja Anaheim Ducks vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas