Washington Capitals - Pittsburgh Penguins 21.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Mahtavassa pelivireessä oleva Washington isännöi Pittsburghia.

Washington Capitals – Pittsburgh Penguins, merkki 1, kerroin
Washington Capitals – Pittsburgh Penguins ML, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,70 | 3,75 | 2,30

 

 

Jääkiekon NHL:n huippuottelussa yhteen iskevät Washington Capitals sekä vastaan asettuva Pittsburgh Penguins. Kyseessä on kahden hienon seuran välinen kohtaaminen. Itäisessä konferenssissa Washington Capitals on tällä hetkellä viidentenä, kun taas puolestaan Pittsburgh Penguins löytyy samasta konferenssista muutamaa sijaa korkeammalta. Joka tapauksessa etenkin tällä hetkellä joukkueiden välillä on selkeä tekemisen ero Washington Capitalsin eduksi. Washington Capitals on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, edellisellä kierroksella kotijoukkue voitti St.Louis Bluesin peräti 4-1 maalein.

Pittsburgh Penguins on ehdottomasti materiaaliltaan Washington Capitalsia edellä, mutta tällä hetkellä se ei vierasjoukkuetta auta yhtään! Pittsburgh Penguinsin supertähdet eivät ole tällä kaudella pelanneet lainkaan omalla tasollaan. Pittsburgh Penguins omaa yksilötaitoa enemmän kuin oikeastaan mikään muu seura, mutta vierasjoukkueen kannalta valitettavaa on se, että kyseiset pelaajat eivät ole saaneet kiekkoa maaliin tarvittavalla tehokkuudella. Pittsburgh Penguins on ollut tähän mennessä liikaa pienempien starojen varassa eikä Pittsburgh Penguins tule kestämään sitä loputtomiin. Vierasjoukkue voitti kylläkin edellisellä kierroksella Anaheim Ducksin 3-1 maalein, mutta edellisestä viidestä ottelustaan Pittsburgh on pystynyt saalistamaan vain kaksi voittoa.

Washington Capitals on ollut tällä kaudella kotonaan lyhyesti sanottuna fantastinen, sillä tarkemmin sanottuna yksitoista kotiottelua ovat tuottaneet vain kolme tappiota. Washington Capitals on kuusi edellistä kotiotteluaan voittanut, joten hyvin epätasaisesti pelaava Pittsburgh Penguins joutuu tänään tiukkaan paikkaan. Kumpikaan joukkue ei kärsi sen suuremmin loukkaantumisista, joten tavallaan siinäkään mielessä etua ei voida Pittsburgh Penguisille antaa. Lähtökohtaisesti Washington Capitals nousee tässä ottelussa erinomaiseksi pelikohteeksi. Washington Capitals ei ole Pittsburgh Penguinsin tasoinen ryhmä, mutta kolmeen edelliseen vierasotteluun Pittsburgh Penguins on tehnyt yhteensä kolme maalia. Rohkeasti napataan kotivoitto vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas