Washington Redskins - New York Giants 26.9.2014 | Redskins alkaa olla jo pahasti rampa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

New York Giants näytti parempaa puoltaan viime viikonloppuna Houstonia vastaan, jatkuuko sama myös Washingtonissa?

Vihje lyhyesti

– Washington Redskins ja New York Giants pelaavat kumpikin NFC:n itälohkossa. Molempien voittosuhde on tällä hetkellä 1-2, tämän ottelun häviäjä putoaa lohkon viimeiseksi.

[ Ensimmäiset pisteet Giantsin potkumaalilla, Unibetin kerroin sille on 4.50. Unibetille 100 € bonus tästä ]

– Torstain ottelu tulee nopeasti vastaan, sillä edellinen peli oli vasta neljä yötä sitten sunnuntaina. Amerikkalaisessa jalkapallossa puolen viikon palautuminen on aivan liian vähän, ilmeisesti sen voi kerran kaudessa tehdä. Lyhyt valmistautuminen lienee nyt Giantsin etu, sillä Washingtonilla on pahempi tilanne loukkaantumisten kanssa.

– Sunnuntaina Giants voitti Houstonin kotonaan ja Washington hävisi Philadelphiassa. Giants näytti Houstonia vastaan, että sen hyökkäys kulkee hienosti juoksupeli edellä. Keskushyökkääjä Jennings teki uransa ennätyksen ottelussa edeten 176 jaardia. Kehäraakiksi jo leimattu QB Eli Manning pelasi myös hyvän pelin, ja WR Cruz oli useimmiten se, joka nappasi Manningin heitot kiinni.

– Redskinsille viime sunnuntai toi lisää loukkaantumisia. Maanantain harjoituksissa kolmasosa joukkueesta oli sairastuvalla. Hall ja Ihenacho ovat sivussa loppukauden, mutta Orakpo, Hatcher ja Lauvao saattavat pelata Giantsia vastaan.

– Washington on ottelussa suosikkina. Sen hyökkäys on ollut todella kova, se on liigan tilastokakkosena 444 jaardia per ottelu. Kakkos-QB Cousins tuli viime viikolla avaukseen loukkaantuneen Griffin tilalle ja hän heitti ottelussa kolme maalia ja 427 jaardia. Redskinsin kerroin 1.48 on kuitenkin liian vähän, Giantsin 2.62 on parempi veto.

Vihje: Giants, kerroin 2,62 Guts

 

 

Lähtökohdat otteluun

Washington Redskins on jo pahoissa loukkaantumisongelmissa. Viime viikonlopun Philadelphialle kärsityn 34-37 tappion jälkeen joukkueelle tuli iso lista uusia loukkaantuneita. Laitapuolustaja DeAngelo Hall loukkasi akillesjänteensä ja on sivussa loppukauden, samaten loppukauden poissa on safety Duke Ihenacho. Pienempiä vammoja saivat linebackerit Brian Orakpo ja Jason Hatcher sekä hyökkäyksen linjan Shawn Lauvao. Maanantaina Redskins piti kevyet harjoitukset ja 17 pelaajaa oli loukkaantumislistalla, 17 on liki kolmasosa joukkueen rosterista. Tämän täytyy vaikuttaa joukkueen esityksiin pikku hiljaa, ja Giants-otteluun joukkueella ei ole palautumis- ja valmistautumisaikaa kuin kolme päivää. Torstain ottelut voivat olla ajankohdaltaan julmia vaikeuksissa oleville joukkueille.

Redskinds ja vastustaja New York Giants molemmat pelaavat NFC:n itälohkossa ja kummallakin on tässä vaiheessa yksi voitto ja kaksi tappiota. Tämän ottelun häviäjä putoaa divisioonan hännille.

[ Ensimmäiset pisteet tekee Giants, Unibetin kerroin sille on 2.08. Unibetille 100 € bonus tästä ]

Giants on paremmassa kunnossa kuin Redskins, mutta ei senkään valmistautuminen aivan täydellistä ole. Valmentaja Tom Coughlin sanoi, että tiistaina oli joukkueen ainoa täysi harjoitus, ja sekin vedettiin läpi mahdollisimman vähällä rasituksella.

”Haluamme käydä kaikki pelaajien kanssa läpi, mutta emme halua turhia ponnisteluja. Haluan, että pelaajat liikkuvat juuri sen verran kuin tarvitsee, että aristuksen saa pois kehosta”.

Giants oli yksi suurimmista ehdokkaista kauden pahimmaksi flopiksi. Sen pelit harjouítuskaudella menivät todella kehnosti, ja joistain avainpelaajista tuntuu jo aika ajaneen ohi. Viime viikonlopun 30-17 voitossa Houstonista oli paljon hyvääkin, jonka päälle voisi rakentaa menestystä. Täksi kaudeksi hankittu keskushyökkääjä Rashad Jennings juoksi oman ennätyksensä 176 jaardia. Giants-hyökkäys dominoi ottelua juoksupelillään.

”Jatkoimme juoksemista ja takomista. Yhdessä vaiheessa juoksimme saman pelin kolmesti peräkkäin. Hyökkäys kulki”, sanoi Giants-QB Eli Manning.

Hänkin pelasi Houstonia vastaan kelpo ottelun pitkästä aikaa. Manning heitti 234 jaardia ja kaksi maalia eikä yhtään syötönkatkoa. 28:sta heitosta 21 meni perille. Laitahyökääjä Victor Cruzkin pelasi hienosti pitkästä aikaa, tuloksena viisi koppia ja 107 jaardia. Cruz teki myös maalin ensimmäistä kertaa 12:a otteluun. Giantsilla voisi olla mahdollisuus hyvään hyökkäyspeliin, jos juoksu kulkee kuten Houstonia vastaan. Manning, Cruz ja kumppanit ovat sen verran hyviä, että jos puolustus keskittyy juoksupeliin, niin kyllä hekin kuljettavat palloa.

Giantsin hyökkäyksen linja pelasi Houstonia vastaan hienosti. Juoksupeli osaltaan näyttää tämän, mutta myös se, että Eli Manning säkitettiin vain kerran, oli loistavasti pelattu. Houstonin puolustus JJ Watt etunenässä on todella hurja. Redskinsin puolustus on myös tällä kaudella pelannut hyvin, se on liigan johdossa säkkien määrässä, joka on nyt yhteensä kymmenen. Suuri syy tähän on se, että joukkue on pelannut kehnoa Jacksonvilleä vastaan. Tuossa ottelussa Ryan Kerrigan yksinään säkitti Jaguars-QB:n neljä kertaa.

Washingtonin hyökkäys on ollut yllättävän hyvä. Se on liigan tilastokakkosena tuloksella 444 jaardia per ottelu. Kirk Cousins aloitti viime viikolla loukkaantuneen Robert Griffinin tilalla, ja hän heitti uransa kovimmat luvut – kolme maalia, 427 jaardia ja 30 onnistunutta 48:sta yrityksestä. Laitahyökkääjä Pierre Garcon oli hurjana, 11 koppia, 138 jaardia ja touchdown.

 

Perustelut vihjeelle

Washingtonilla on kotietu, mutta loukkaantumiset nakertavat. Se on silti suursuosikki ottelussa, voittokerroin on vain 1.48. Perustetaan veto siihen, että Giantsin hyökkäyksen linja oli hyvä viime viikolla Oilersia vastaan. Jos sama meno jatkuu nytkin, niin Giantsin voittokerroin 2.62 on ehdottomasti pelaamisen arvoinen.

Vihje: Giants, kerroin 2,62 Guts

Veikkaussivut | Anssi