Washington Redskins - Seattle Seahawks 7.10.2014 | Viime vuoden mestari pääkaupungissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2014
Jaa tämä...

Seattle on huilannut kaksi viikkoa ja tulee otteluun hyvässä kunnossa, Redskinsin QB Griffin on jälleen sivussa

Vihje lyhyesti

– Seattlen ja Redskinsin pelinrakentajat tulivat liigaan samana vuonna. Washingtonin Griffin oli kohuttu vuoden 2012 draftin kakkosvaraus. Seattlen Wilson ei saanut aikaan kohua kun hän aloitti pelit. Wilson varattiin samana vuonna 2012 numerolla 75. Lukuisten loukkaantumisten vuoksi Griffin pelit ovat menneet alamäkeä. Hän aloitti hienosti, oli nopea kuin salama, mutta nyt vain varjo entisestä. Wilson taas on Super Bowl -mestari, joka pikku hiljaa on kipuamassa kohti QB-kärkikastia.

[ Seahawksin ensimmäisen puoliajan voitto on Gutsilla 1.54. Gutsille 100 € bonus tästä ]

– Redskins on voittanut tällä kaudella vain kehnon Jacksonvillen. Edellisessä ottelussaan se hävisi kotikentällään New York Giantsille 31 pisteellä. Seattle on tällä kaudella voittanut kovat Green Bay Packersin ja Denver Broncosin. Ainoa tappio on San Diego Chargersille. Viime viikon Seattle huilasi, joten se on saanut valmistautua otteluun jo liki pari viikkoa. Pelaajat ovat tuoreita ja valmentajilla on ollut aikaa kelailla videoita.

– Redskinsiltä aloittaa pelinrakentajana Cousins, Griffin on jälleen sivussa. Philadelphiaa vastaan Cousins oli mainio, hän heitti yli 400 jaardia ja kolme maalia. Giantsia vastaan Cousins sitten oli surkea, syötönkatkoja tuli neljä. Redskins-hyökkäyksen ykkönen on keskushyökkääjä Alfred Morris. Seattle saa takapuolustaja Kam Chancellorin takaisin. Seahawks-puolustus on jo vuosia ollut yksi liigan parhaita.

– Seahawks on vieraskentälläkin suursuosikki, voittokertoimet ovat 1.28 ja 3.75. Niistä ei peliä saa, mutta totals-lukema 45.5 on liian korkea. Alle-tulokselle voi rahat laittaa, kerroin on 1.90.

Vihje: alle 45.5 pistettä, kerroin 1,90 Betsson

 

 

Lähtökohdat otteluun

Muutama vuosi sitten Seattle Seahawks ja Washington Redskins olivat nousevia joukkueita, joilla oli nuori lupaava, vikkeläjalkainen pelinrakentaja. Nyt tilanne on tyystin erilainen, Seahawks on viime kauden mestari ja tälläkin kertaa yksi suosikeista Super Bowlin voittajaksi. Redskins on NFC:n itälohkon hännillä vailla toivoa menestyksestä.

Koko kauden avausottelussa Seattle voitti Green Bayn kotikentällään selvästi 36-16. Tämän jälkeen se hävisi vieraissa San Diegolle 21-30. Kolmannella viikolla Seahawks voitti kotonaan jatkoajan jälkeen toisen suuren Super Bowl -suosikin, viime kauden finaalissa sille hävinneen Denver Broncosin. Neljännellä viikolla Seahawks huilasi, joten se on saanut valmistautua Washington-otteluun jo parisen viikkoa.

[ Seattlen voitto kertoimella 1.27, siitä peliä? Gutsille 100 € bonus tästä ]

Seahawks huilasi lepoviikollaan oikein tosissaan, joukkue ei viikkoon edes harjoitellut. Edessä on nyt 13 viikon otteluputki, se on amerikkalaisessa jalkapallossa paljon.

”Halusimme maksimoida kaiken, että pelaajat olisivat niin tuoreita ja levänneitä kuin mahdollista tälle pitkälle putkelle loppukauden läpi”, Seahawks-valmentaja Pete Carroll sanoi.

Washington on voittanut tällä kaudella yhden ottelun ja hävinnyt kolme. Ainoa voitto tuli ehkä liigan heikoimmasta joukkueesta Jacksonville Jaguarsista Redskinsin omalla kotikentällä. Lukemat olivat 41-10. Philadelphiaa vastaan Redskins pelasi tiukan ottelun ja hävisi vieraskentällä vain kolmella pisteellä. Viikko sitten Washingtonissa New York Giants tyrmäsi Redskinsin yli 30 pisteellä.

Seattle pelinrakentaja Russell Wilson ei ollut draftissa ja rookie-kaudella kohuttu pelaaja eikä häneltä odotettu suuria, mutta tasaisen varmasti Wilson on hilannut pelitasoaan ylemmäs. Hän on säästynyt loukkaantumisilta toisin kuin Washingtonin Robert Griffin. Griffin oli liigaan tullessaan pelaaja, jolta odotettiin paljon. Ensimmäisenä kautenaan hän olikin loistava. Harvoin, jos koskaan, oli NFL:ssä nähty pelinrakentajaa, joka oli niin nopea pallonkantaja kuin RGIII. Griffin oli ”dual threat”, joka repi puolustukset hajalle monipuolisuudellaan. Sen jälkeen Griffin on loukannut jalkansa useammankin kerran, eikä hän ole enää lähelläkään sitä pelaajaa mikä hän oli uransa alussa. Tämän kauden Jacksonville-ottelussa Griffin loukkaantui jälleen ja Redskinsin aloittava pelinrakentaja on nyt Kirk Cousins. Hän ei ole huono pelaaja, mutta silti molemmat hänen aloittamansa ottelut ovat päättyneet tappioon. Philadelphiassa Cousins oli kuitenkin hyvä, hän heitti yli 420 jaardia ja kolme maalia. Viime viikon Giants-ottelussa Cousins sitten taas oli kehno, hän heitti pelissä neljä syötönkatkoa. Giants-tappio oli Cousinsille viides perättäinen. Redskins varmaankin painottaa hyökkäyksessään tästä eteenpäin juoksupeliä, sillä joukkueen keskushyökkääjä Alfred Morris on kovassa iskussa. Hän on juossut NFL:n viidenneksi eniten tällä kaudella, 316 jaardia.

 

Perustelut vihjeelle

Kotijoukkue Washingtonin voittokerroin on jopa 3.75. Siihen ei uskalla tarttua, vaikka se kova kerroin onkin. Redskinsin ongelmat ovat aikamoiset, peli ei kulje. Ei joukkue kotikentällään varmaan aivan jyrän alle jää, mutta tuskin tästä pistejuhlaa tulee. Totals-raja on liian korkea. Ottelu menee selvästi useammin alle 45.5 pisteen kuin sen yli.

Vihje: alle 45.5 pistettä, kerroin 1,90 Betsson 

Veikkaussivut | Anssi