Stanislas Wawrinka - Albert Montanes 17.4.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jyrääkö Stanislas Wawrinka jatkoon espanjalaista vastaan?

Stanislas Wawrinka – Albert Montanes (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 1,20 | 4,25 

ATP-tennistä Monacosta, toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Sveitsin Stanislas Wawrinka sekä vastaan asettuva espanjalainen Albert Montanes. Ensimmäisellä kierroksella Stanislas Wawrinka voitti Uzbekistanin Denis Istominin suoraan kahdessa erässä, puolestaan Albert Montanes järjesti suurehkon yllätyksen voittamalla ranskalaisen Gael Monfilsin. Tässä ottelussa en kuitenkaan usko Montanesin yllätysmahdollisuuksiin. Stanislas Wawrinkan rysty on koko ATP-kiertueen parhaimmistoa ja se onkin todellinen ase oikeastaan lähes ketä tahansa pelaajaa vastaan. Jo ensimmäisellä kierroksella tosiaan Wawrinka voitti ottelunsa kahden erän jälkeen.

Albert Montanes pärjää parhaiten juuri massalla, mutta Montanesin ensimmäinen oli Gael Monfilsia vastaan erittäin rankka. Ottelu tosiaan venyi kolmanteen erään ja siellä vasta aivan sen loppupuoliskolla Montanes onnistui murtamaan Monfilsin syötön. Montanes on muutenkin erittäin epätasainen suorittaja. Tasaista varmuutta Montanesin pelaamisessa ei tunnu mitenkään löytyvän.

Albert Montanes on joutunut pelaamaan yhteensä tässä turnauksessa jo kolme ottelua, sillä kaksi karsintaottelua Montanes on myös pelannut! Jossain vaiheessahan väsymyksen on pakko alkaa näkymään. Se on ihan selvä juttu. Uskoisin Wawrinkan voittavan tämän ottelun suoraan kahdessa erässä.

Veikkaussivut | Tuomas