Stanislas Wawrinka - Milos Raonic 10.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2013
Jaa tämä...

Syöttääkö Milos Raonic Sveitsin kakkospelaajan nurin Shanghaissa?

Stanislas Wawrinka – Milos Raonic, merkki yli 25,5 peliä, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,87 | 1,88

 

 

ATP-tennistä Shanghaista, kolmannen kierroksen ottelussa vastakkain asettuvat Sveitsin Stanislas Wawrinka sekä Kanadan Milos Raonic. Ottelun voittaja tulee lunastamaan itselleen paikan kahdeksan parhaan joukkoon. Stanislas Wawrinka ei pelannut lainkaan ensimmäisellä kierroksella, mutta toisella kierroksella hyvin Milos Raonicin tyyppinen pelaaja, Kevin Anderson kaatui 2-1 numeroin. Stanislas Wawrinka nousi kolmannen erän tiebreakissa lähes mahdottomasta tilanteesta voittoon asti. Milos Raonic on ehtinyt voittamaan Michael Przysieznyn suoraan kahdessa erässä sekä eilen Fernando Verdascon tiukassa kamppailussa 1-2 lukemin.

Milos Raonicista ollaan odoteltu tulevaisuudessa vuoden tai kahden aikana seuraavaa huipputennisammattilaista TOP-5 listalle, mutta valitettavasti voidaan laittaa heti faktat pöytään. Milos Raonicin syöttö on ehdottomasti ATP-tasolla parhaimmistoa, mutta huippupelaajia vastaan Milos Raonicilla ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia. Milos Raonic on erittäin isokokoinen pelaaja ja valitettavasti liikkuminen kanadalaisella on heikkoa tasoa. Esimerkiksi Novak Djokovicia tai Rafael Nadalia vastaan kanadalaisella ei ole mahdollisuuksia realistisesti ajatellen. Milos Raonicin syöttö on tosissaan kuitenkin sitä luokkaa, että sen murtaminen on yksinkertaisesti lähes mahdotonta.

Stanislas Wawrinkan yhden käden rysty on tehnyt tuhojaan syksyn aikana varsinkin US Openissa, joten itseluottamus Stanislas Wawrinkalla on varmasti kunnossa. Stanislas Wawrinkalla ei ole varaa tässä ottelussa ensimmäisenkään syötönmenetykseen, sillä se tarkoittaisi aina automaattisesti kyseisen erän häviämistä. Stanislas Wawrinka on liikkumisen suhteen selkeästi Milos Raonicia edellä ja se onkin suuri etu sveitsiläiselle. Lähtökohtaisesti tässä ottelussa ratkaisu nähdään pienten asioiden kohdalla. Kolme erääkään ei olisi lainkaan yllättvää.

Veikkaussivut | Tuomas