Wayne Rooney sai tuomion

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Wayne Rooney on saanut tuomionsa, kännissä ajamisella on seurauksensa. Evertonissa nykyään pelaava Rooney jäi kiinni rattijuopumuksesta syyskuun alussa, ja nyt tuomiot ovat tulleet. Oikeudessa todettiin, että Rooneyn humalatila oli kolme kertaa yli sallitun rajan. Puhallustestissä Rooney puhkui 104 mikrogrammaa, kun raja on 35 mikrogrammaa per 100 ml hengitysilmaa.

Rooney sai oikeudelta kahden vuoden ajokiellon sekä 120 tuntia yhdyskuntapalvelua. Everton myös lätkäisi entiselle Englannin maajoukkueen kapteenille kahden viikon palkan verran sakkoja, ja Rooneyn tapauksessa se on noin 300 000 puntaa.

Ajokieltokin tulee Rooneylle kalliiksi, sillä hän joutuu nyt palkkaamaan itselleen kuskin. The Sunin mukaan tästä tullee noin 120 000 punnan lasku. Rooneyn matka kotikartanosta Evertonin harjoituskentälle Finch Farmille on edestakaisin hieman alle 120 kilometriä, ja tämä reissu tehdään ainakin neljä kertaa viikossa kesäloma poislukien. Ja kyllähän Rooney tarvitsee kuskin viemään itsensä tekemään yhdyskuntapalveluaan.

Evertonilla ei The Sunin mukaan ole mitään aikomusta auttaa Rooneytä asiassa, alamäessä oleva ex-tähti saa itse hoitaa sotkunsa ja miettiä, kuinka tulla treeneihin.

Rooney on ollut kovin katuva kännitörttöilyjensä jälkeen. Hän on kertoman mukaan pyytänyt anteeksi Evertonin managerilta Ronald Koemanilta, ja ilmeisesti Rooney on mukana Evertonin Liigacup-ottelussa Sunderlandia vastaan.

Rooneyn vaimo Coleen oli erityisen raivoissaan ukkonsa toilailuista, samaan soppaan kun kuului vielä nuori nainen, jota Wayne oli vikitellyt baari-iltanaan. Coleen Rooney on raskaana, tulossa on parin neljäs lapsi. Nyt ei puhuta perheenlisäyksestä, vaan mahdollisesta avioerosta.

Rooney on pyytänyt julkisesti anteeksi Evertonilta, faneilta ja koko yleisöltä.

”Tämän päivän oikeudenkäynnin jälkeen haluan julkisesti pyytää anteeksi täydellistä arvostelukyvyn puutetta, kun lähdin ajamaan juotuani liikaa. Se oli tyystin väärin. Olen jo pyytänyt anteeksi perheeltäni, managerilta, puheenjohtajalta ja kaikilta Evertonissa. Nyt haluan pyytää anteeksi faneilta ja kaikilta muilta, jotka ovat seuranneet ja tukeneet minua koko urani ajan. Tietenkin hyväksyn oikeuden päätöksen ja toivon, että voin sovittaa tekoni yhdyskuntapalvelulla”, Rooney sanoi.

The Sun hekumoi tiistain lehdessään sillä, että kohta miljonääri Wayne Rooneyn voi nähdä lakaisemassa katuja huomioliivit päällään.

Kahden vuoden ajokielto tarkoittaa sitä, että toviin Rooney ei istahda vaikuttavan autokokoelmansa rattiin. Rooneyn tallissa on useampikin kallis kärry, muun muassa BMW i8, Audi Q7 sekä Bentley GT.

Videolla Wayne Rooney on tulossa oikeuden istuntoon Stockportissa:

 

 

Parhaat talletusbonukset