VIDEO: Kanadan ja USA:n välinen World Cup esiottelu oli täynnä tunnetta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 09/10/2016
Jaa tämä...

Jääkiekon World Cup turnaus kolkuttelee jo ovella ja kaikki turnaukseen osallistuvat maat hiovat kuvioitaan kuntoon niin sanotuissa World Cup esiotteluissa. Täällä Pohjoismaissa Suomi ja Ruotsi ottavat toisistaan mittaa harjoitusotteluissa, ison meren takana kamppailua sen sijaan käyvät Kanada ja USA.

Perjantai-iltaisen Kanadan ja USA:n välisen ottelun voiton vei hieman yllättäen USA luvuin 4 – 2. Peli oli ihan jotain muuta rentoa harjoittelua. Kuudenkymmenen minuutin aikana nähtiin paljon kaksinkamppailuja, taklauksia, suunsoittamista ja taisipa Kanadan pelaajatkin ajautua jenkkien maalin sisään useammin kuin kiekko.

Pelin kovin niitti nähtiin toisen erän lopussa jenkkien johtaessa 3 – 1. USA:n hyökkääjä Ryan Kesler päätti pistää Shea Weber palasiksi laitaa vastaan kovalla taklauksella, jonka seurauksena Weber ja muu Vaahteralehti porukka menetti malttinsa, eikä aikaakaan, kun Kesler oli selätettynä jään pinnassa. Kesler sai lopulta taklauksestaan viiden minuutin rangaistuksen sekä suihkukomennuksen.

 

Kovatempoinen ottelu lupaa hyvää World Cupia silmällä pitäen. Turnauksesta ei ole todellakaan tulossa tylsä, vaan Pohjois-Amerikan joukkueet lähtevät taistelemaan mestaruudesta kynsin hampain ja mitään säästelemättä.

Lue myös:

VIDEO: JUHAMATTI AALTOSEN MUODONMUUTOS VUOSIEN VARRELLA

VIDEO: RUOTSALAISET NHL-TÄHDET NOLASIVAT LEIJONA-PUOLUSTUKSEN 20 VUOTTA SITTEN

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa