West Bromwich - Aston Villa 25.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Aston Villa illan ainoassa Valioliigataistossa West Bromwichin kimppuun.

West Bromwich – Aston Villa, merkki 2, kerroin
West Bromwich – Aston Villa (+1), merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,10 | 3,40 | 3,90

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät West Bromwich sekä vieraaksi saapuva Aston Villa. Englannin korkeimmalla sarjatasolla saadaan näin päätökseensä kahdestoista ottelukierros. Sarjataulukossa West Bromwich sekä Aston Villa eivät ole kaukana toisistaan, sillä West Bromwich on sijalla yksitoista ja Aston Villa puolestaan heti kotijoukkueen takana sijalla kaksitoista. Pisteitä molemmilla joukkueilla on kasassa neljätoista. Kerroinasettelu on hieman erikoisesti vedetty melko jyrkästi West Bromwichin suuntaan. Onhan West Bromwich kotonaan aikaisemmilla kausilla pystynyt haastamaan jopa neljä suurta Valioliigan jättiläistä, mutta tällä kaudella West Bromwich on kotonaan ollut umpisurkea! West Bromwich on viidestä kotiottelustaan saalistanut vain seitsemän pistettä ja se on raitapaidoille vähän.

West Bromwich pelasi ennen maajoukkuetaukoa upeasti Chelsean vieraana 2-2 maalein tasapelin, mutta silti viidestä edellisestä ottelustaan West Bromwich on onnistunut voittamaan vain yhden. Aston Villalle maalinteko oli ennen maajoukkuetaukoa käsittämättömän vaikeaa, mutta toisaalta ei paremmin ole mennyt West Bromwichillakaan. Aston Villa voitti sentään viimeksi Cardiffin merkittävässä ottelussa 2-0 numeroin. Kotijoukkueen maalintekohan toimi ennen maajoukkuetaukoa selkeästi paremmin kuin Aston Villan, mutta joka tapauksessa pistetiliä ei ole raitapaidat onnistuneet kasvattamaan lainkaan vierasjoukkueen tilannetta paremmin.

Molempien joukkueiden terveystilanne ottelun alla on erinomainen, sillä West Bromwichilta merkittävistä pelaajista sivussa ovat vain Billy Jones sekä jo melko kauan sivussa ollut Ben Foster. Puolestaan Aston Villa lähettää tänään myös kentälle parhaan miehistönsä lukuunottamatta Jores Okorea, mutta toisaalta hänkin on ollut jo poissa useammasta vierasjoukkueen ottelusta. Kun Aston Villakaan ei kärsi poissaolijoista, kerroinasettelu on vedetty liikaa kotijoukkueen suuntaan. Aston Villa on pelannut oikeastaan hyvin pitkälti samanlaisen alkukauden kuin West Bromwich. Normaalisti West Bromwich olisi kotonaan vaikeasti voitettavissa, mutta alkukaudella raitapaidat ovat olleet yllättävän vaisuja. Aston Villa ansaitsee tulla vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas