West Bromwich - Liverpool 2.2.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2014
Jaa tämä...

Nappaako Liverpool täydet pisteet West Bromwichilta?

West Bromwich – Liverpool, merkki 2, kerroin 1,63 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 5,25 | 3,85 | 1,63 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, West Bromwich isännöi päivän ensimmäisessä kamppailussa vieraaksi saapuvaa Liverpoolia. Tänään Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelataan yhteensä kaksi taistelua. Sarjataulukossa West Bromwich on tällä hetkellä sijalla seitsemäntoista, kun taas Liverpool löytyy neljänneltä sijalta. Joukkueiden välinen materiaaliero on erittäin merkittävää luokkaa, mutta toisaalta pelillisestikään on vaikeaa lähteä ennustamaan West Bromwichille hyvää menestystä tätä tai loppukauttakaan ajatellen. West Bromwich tunnetaan melko ilkeänä kotijoukkueena, mutta tällä kaudella raitapaidat ovat olleet enemmän tai vähemmän hukassa pelatessaan niin kotona kuin vieraissakin. West Bromwich on pelannut käsittämättömän paljon tasapelejä, sillä kymmenen tasapeliä tässä vaiheessa kautta on melko mielenkiintoinen suoritus. Tavallaan sen voi ymmärtää niin, että West Bromwichille tappiot ovat olleet vähissä, mutta toisaalta neljä voitettua ottelua on karmea suoritus.

Liverpoolin perustekeminen on tällä hetkellä kaikilla mittareilla katsottuna West Bromwichia huomattavasti edellä ja jo valmiiksi huomattavasti leveämmällä materiaalilla liikenteessä oleva vierasjoukkue lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina! Liverpoolin osalta viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet vaatimattomasti neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Liverpool teki kuumassa paikallistaistelussa Evertonista melko selvää jälkeä 4-0 numeroin. Tuo ottelu oli käytännössä pelattu hyvinkin nopealla aikataululla, joten tavallaan Liverpoolilla olisi varmasti löytynyt bensaa tarvittaessa lisämaalienkin tekemiseen. Liverpoolin maalinteko toimii tälläkin hetkellä sillä tasolla, että yhdessä Manchester Cityn kanssa Punaiset ovat Valioliigan terävimpiä maalintekokoneita. Luis Suarezin kaltaiset yksilöt ovat kierroksesta toiseen aiheuttamassa päänvaivaa vastustajan kuin vastustajan puolustukselle.

West Bromwich on aikaisemmilla kausilla juuri kotonaan tehnyt onnistuneesti kiusaa Valioliigan parhaimmillekin joukkueille, mutta tässä ottelussa kotijoukkueen mahdollisuudet taitavat valitettavasti olla melko vähissä. Edellisellä kierroksella West Bromwichin puolustus vuoti karmealla tavalla, sillä Aston Villa viimeisteli raitapaitojen verkkoon vaatimattomasti neljä maalia. Sitä voidaankin pitää vähintään hälyyttävänä suorituksena. Yhden ottelun perusteella ei kannata tehdä johtopäätöksiä, mutta maalaisjärjellä ajateltuna tänään West Bromwichin puolustus tuskin tulee pääsemään ainakaan lainkaan helpommalla. Liverpoolin sairaslistahan on pidempää katsottavaa kuin West Bromwichin sairaslista, mutta toisaalta kotijoukkueellakin on muutamia merkittäviä loukkaantumisia. Näin ollen Liverpool saadaan vieraissakin pelikelpoiseksi kohteeksi.

Veikkaussivut | Tuomas