West Ham - Arsenal 26.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Arsenalin heikot peliesitykset West Hamin vieraana?

West Ham – Arsenal, merkki X, kerroin 4,20 Bet365
West Ham – Arsenal, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 2,17 Betsson

Bet365:sen kertoimet otteluun 5,50 | 4,20 | 1,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa putoamisviivan paremmalla puolella oleva West Ham yrittää jatkaa Englannin Valioliigan ottelussa Arsenalin surkeaa pelivirettä. Tänään tiedossa on Tapaninpäivän kunniaksi valtava määrä otteluita Englannin korkeimmalta sarjatasolta. Lontoon paikallisottelusta tunnetta ei tule puuttumaan. Arsenalin vire on hyytynyt täydellisesti, sillä vielä hetki sitten vierasjoukkue kulki voitosta voittoon. Nyt tilanne on täysin muuttunut. Neljästä edellisestä ottelustaan Arsenal ei ole voittanut ainuttakaan. Edellisellä kierroksella Arsenal pelasi maalittoman tasapelin Chelseaa vastaan. Arsenal pelasi edellisen ottelunsa maanantaina, joten vierasjoukkue ei montaa päivää ole päässyt lepäämään.

West Ham oli viimeksi täysin aseeton Manchester Unitedin vieraana, sillä tuo ottelu päättyi Old Traffordin isäntien voittoon 3-1 maalein. West Ham voitti kuitenkin viime viikolla Englannin Liigacupissa Tottenhamin 1-2 maalein. Tuosta ottelusta West Ham on saanut varmasti lisää potkua tekemiseensä. West Ham ei ole materiaaliltaan missään tapauksessa Arsenalin tasoinen joukkue, mutta nyt varsinkin kotonaan mahdollisuudet West Ham ehdottomasti omaa Punaisten yllättämiseksi. Tässä vihjeessä ei tarkoiteta, sitä, että West Ham voisi ottelun realistisesti sanottuna voittaa, mutta sitä tarkoitetaan, että tiedossa saattaa olla yllättävänkin tasainen ottelu. Arsenalin vire on yksinkertaisesti hyytynyt täydellisesti. Arsenal voitti alkukaudesta kaiken mahdollisen ja mahdottoman, mutta nyt tiukat ottelut eivät ole kääntyneet vierasjoukkueen eduksi.

West Hamilla sekä Arsenalilla on muutamia pahoja loukkaantumisia, joten siinä mielessä se hieman sekoittaa lähtökohtia entisestään. West Hamilta sivussa tärkeistä pelaajista ovat Winston Reid, Stewart Downing sekä Ricardo Vaz Te. Puolestaan Arsenalin tärkein poissaolija lienee Laurent Koscielny, mutta on pieni mahdollisuus, että hän pelaa tässä ottelussa vierasjoukkueen vahvuudessa. Lähtökohtaisesti West Hamin kotietu tekee kohteen vaikeasti veikattavaksi. Arsenal on vieraskentästä huolimatta selkeä ennakkosuosikki, mutta kolmesta edellisestä ottelustaan peräti kahdessa vierasjoukkue on jäänyt kokonaan maaleitta. Kaikki paineethan tässä ottelussa ovat Arsenalin puolella, joten siinä mielessä tasapelin avulla on mahdollisuus tehdä loistavaa tiliä. Myös alle 2,5 maalia poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas