West Ham - Everton 21.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Maalinteko-ongelmista kärsivät West Ham sekä Everton vastakkain Valioliigassa.

West Ham – Everton, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,30 | 3,30 | 2,38 

 

 

Sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla keskikastissa olevat West Ham sekä Everton iskevät yhteen Suomen aikaa alkuillasta. Kyseessä on jalkapallon Englannin Valioliigan viidennen kierroksen ottelutarjontaa. West Ham on toistaiseksi onnistunut keräämään viisi pistettä, kun taas Evertonilla kasassa on tähän mennessä kuusi pistettä. Materiaaliltaan Everton on joukkueista huomattavasti laadukkaampi, mutta valmentajanvaihdos on tietenkin näin alkukaudella vielä tarkoittanut sitä, että ajoittain peli näyttää vielä kohtalaisen haparoivalta. Viimeksi kuitenkin Everton lunasti odotuksia voittamalla kotonaan Chelsean 1-0 maalein – kyseistä voittoa voidaan pitää mahtavana suorituksena! Chelsean pitäminen maaleitta on sellainen osoitus Evertonin taidoista, että odotukset tämänkin ottelun suhteen ovat Evertonin osalta korkealla.

Jussi Jääskeläisen johdolla West Hamin puolustus on alkukaudella toiminut erinomaisesti, mutta toisaalta maalinteon kanssa West Hamilla on ollut valtavia ongelmia! Everton on tähän mennessä onnistunut tekemään vain kolme maalia, mutta vielä paremmaksi on ehtinyt laittamaan West Ham, sillä kotijoukkue on tehnyt vasta kaksi maalia. West Hamin materiaali toisaalta osoittaa sen, että joukkueen sijoitus tälläkin kaudella tulee olemaan alemmassa keskikastissa. Selkeää ykköshyökkääjää ei ole alkukaudella vielä millään löytynyt.

West Hamilla on Upton Parkillakin kova homma pysäyttää Evertonin vire, sillä Everton sai varmasti valtavasti itseluottamusta Chelsean voittamisen ansiosta! Sinänsä Chelsea olisi voinut hyvin Evertonin voittaa, mutta maalinteko oli myös Chelsealle todella hankalaa. Everton on niin paljon materiaaliltaan West Hamia edellä, että napataan Everton mukaan vetokupongille. Ottelun saattaa hyvinkin ratkaista yksikin maali.

Veikkaussivut | Tuomas