Dimitri Payet ei liikahda pois West Hamista pikkurahalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/12/2016
Jaa tämä...

Ranskan jalkapallon EM-kisoissa hyvin edukseen esiintyneen kisaisäntien keskikenttämiehen Dimitri Payetin palveluksista ollaan tällä hetkellä kiinnostuneita monessakin Euroopan suurseurassa. Mies ei kuitenkaan liikahda kovin helpossa nykyisestä seurastaan Valioliigan keskikastiin kuuluvasta West Hamista. Seuran omistaja David Sullivan on nimittäin lätkäissyt ranskalaistaiturille melko suolaisen hintalapun.

Englantilaislehden Mirrorin haastettelussa ollut Sullivan jyrisi, ettei Dimitri Payet ole myytävänä. ”Vaikka joku suurseura haluaisi hänet, ei voi mitään. Hänen arvonsa on 118 miljoonaa euroa! Vaikka hän onkin ”jo” 29 – vuotias” Totesi Sullivan. Toisaalta seurapamppu jätti kuitenkin hieman takaovea auki sanomalla, että jos joku haluaa rikkoa maailmanennätyksen niin hän lupaa harkita Payetin myyntiä.

Payet iskussa myös Ranskan treeneissä…

 

Viimeistään viime kaudella huikeiden vapaapotkujensa ansioista suuren kansan tietoisuuteen nousseella Payetilla on tällä hetkellä voimassa oleva sopimus West Hamin kanssa aina kesään 2021 asti, jolloin mies on reilusti yli kolmenkymmenen. Cristianon Ronaldon EM-finaalin tahattomasti lopettanut Payet on itse sanonut, että haluaa pysyä Lontoossa ja on tyytyväinen nykyisessä seurassaan. Kesän hullut päivät ovat kuitenkin auki vielä kuusi viikkoa, joten mitä tahansa saattaa tapahtua, jos suurseurojen omistajat kaivavat taskujensa pohjalta maailmanennätysrahat.

Lue myös:

VIDEO: DETROITIN HARJOITUSLEIRILLÄ VIIMEISTELTIIN ERIKOINEN HÄKKI

VIDEO: GRAZIANO PELLE SIIRTYY KIINAAN

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa