West Ham - Swansea 7.12.2014 | Tasaiset joukkueet taistossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2014
Jaa tämä...

Hammers ja Swansea ovat pärjänneet hienosti tällä kaudella, kahtena edellisenäkin kautena ne ovat olleet hyvin tasaisia

Rinta rinnan

West Ham ja Swansea ova pärjänneet hienosti tällä kaudella. Hammers on sarjassa peräti viidentenä, eikä kolmantena oleva Southampton ole siitä kuin kahden pisteen päässä. Swansea on kahdeksantena kaksi pistettä West Hamin perässä. Kumpikin joukkue on vielä viime aikoina ollut hyvässä kunnossa. Viiden viime ottelun kuntopuntarissa niillä on kummallakin saldo 2-2-1. Swansea voitti kuukausi sitten Arsenalin kotikentällään 2-1. Hammers voitti pari viikkoa sitten kotonaan kovakuntoisen Newcastlen 1-0. Kaiken kaikkiaan West Ham ja Swansea ovat aikalailla samantasoiset joukkueet, viime kaudellakin niitä erotti vain kaksi pistettä ja tätä ennen ne päättivät kauden tasapisteissä.

West Ham hävisi liigakauden kaksi ensimmäistä kotiottelua, mutta sen jälkeen se on vottanut neljä ja pelannut kerran tasan. Hammersin kentällä ovat hävinneet niin Manchester City kuin Liverpoolkin. Swansea taas on ollut heikko vierailija. Se voitti kauden ensimmäisen vierasottelun Manchester Unitedin Old Traffordilla, mutta sen jälkeen voittoja ei ole tullutkaan.

Swansean kovat vierasottelut

Swansea on kyllä joutunut vierailemaan alkukaudesta pahoissa paikoissa. Se on hävinnyt muun muassa Manchester Cityn, Chelsean ja Liverpoolin kentillä. Viimeisissä neljässä vierasottelussa Swansea on tehnyt vain kaksi maalia. Edellinen vieraspeli sillä oli Manchester Cityn kentällä. Swansea meni nopeasti ottelussa johtoon Wilfried Bonyn maalilla, mutta ei onnistunut saamaan pisteitä matkaansa. Joukkue kuitenkin pelasi melko hyvin. Se sai ottelussa aikaan 13 laukaustakin.

West Hamin manageri Sam Allardyce saattaa saada helpotusta kokoonpanon valitsemiseen. Diafra Sakho ja Alex Song saattavat olla jo pelikunnossa, Mark Noblekin on palaamassa peleihin, mutta hän tuskin ehtii tähän otteluun. Enner Valencia palasi loukkaantumistuvalta jo viikolla ja kun Andy Carrollkin on pelikuntoinen, niin Allardycella on vaihtoehtoja.

Kuka vasemmaksi pakiksi?

Swansean Neil Taylor on sivussa ottelusta pelikiellon vuoksi. Taylorin puuttuminen on paha puute Swansealle. Hän on pelannut koko kauden ja kun joukkueella ei ole vasemman puolustajan tontille kunnon korvaajaa, niin puolustuslinja saattaa olla hieman epävarma. Taylorin korvaaja lienee joko Dwight Tiendalli tai Jazz Richards, kumpikaan nimi ei paljoa kerro. Argentiinalainen puolustaja Federico Fernandez ei ole vielä niin pelikuntoinen, että olisi joukkueen mukana.

Kertoimenlaskijat ovat saaneet ottelun yllättävän tasaiseksi. Kotijoukkue West Hamin kerroin on 2.27 ja Swansean 3.00. Tämä tarkoittaa sitä, että Swansea olisi joukkueista parempi. Sillä on ollut hankalampi otteluohjelma, mutta Hammersin hyvä loukkaantumistilanne kyllä kääntää vaakaa siihen suuntaan. Peleihin kotivoitto.

Vihje: Wset Ham, kerroin 2,27 NordicBet