Westerlund perusteli MM-valintoja - NHL-apuja odotellaan yhä! | Leijonat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/05/2014
Jaa tämä...

Suomen MM-ryhmässä on kaksi paikkaa auki NHL-pelaajille.

Erkka Westerlund kertoi Radio Novan haastattelussa, että kaksi kisapassia jää leimaamatta MM-turnauksen alkuvaiheessa.

– Meidän ei tarvitse leimata heti kisojen alussa kaikkia, koska vain 20 kenttäpelaajaa saa pelata. Silloin kahta pelaajaa ei heti tarvitse leimata. Se vara siinä on, mutta heti kun me taas tarvitaan kisojen osalta pelaajia, niin sitten pitää edetä, päävalmentaja kertoi Radio Novalle.

Suomen MM-joukkue pystyy näin ollen odottamaan edelleen vahvistuksia NHL:stä. Westerlund kuitenkin mainitsee haastattelussa, että joukkue voi hyvin todennäköisesti olla jo tässä.

Päävalmentajan pelaajavalinnat MM-kisoihin ovat herättäneet todella paljon keskustelua. Monet ovat sanoneet, että Westerlund valitsi joukkueeseen liikaa Jokereiden pelaajia. 

– Kyllä minä yritän valita sellaisen joukkueen, jolla Suomi parhaiten menestyisi kisoissa. Olen itse osa sitä menestystä, Westerlund korosti Radio Novan haastattelussa.

Westerlund sanoo, että hän valitsee aina parhaat pelaajat joukkueeseensa.

– Tietenkin olen pyrkinyt Jokereihinkin vaikuttamaan, että sinne saadaan niitä pelaajia, joista itse tykkään ja jonka tyylisistä itse tykkään. Pyrin aina valitsemaan joka joukkueeseen parhaat pelaajat. Olisi hienoa, jos saisi vaikka koko tämän maajoukkueen Jokereihin, Westerlund mainitsi.

Katso myös Veikkaussivujen jääkiekon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut