whyte vs. helenius

Dillion Whyte vs. Robert Helenius - Suomalaisen kohtalon ilta Cardiffissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Tuplaa talletuksesi 100€ asti!
Veikkaa

Robert Helenius joutuu tulevana lauantaina uransa kovimpaan testiin, kun ahvenanmaalainen kohtaa Cardiffissa WBC-liiton raskaansarjan Silver -titteliottelussa englantilaisen Dillian Whytenorvoolainen Nordic Nightmare lähtee otteluun kertoimien valossa selvänä altavastaajana. Syy miksi Heleniukseen ei uskota, löytyy miehen viime vuosien vaatimattomasti tilastoista.

Illan ottelutapahtuma ei ole mikä tahansa boxing night, siitä pitää huolen Cardiffin pääottelu jossa Anthony Joshua kohtaa maailmanmestaruuskamppailussa Carlos Takamin. Tämän vuoksi Helenius pääseekin kamppailemaan ehkä uransa tärkeimmässä ottelussa peräti 78 000 silmäparin edessä, mikä on uusi ennätys nyrkkeilytapahtumassa. Ottelussa on panoksena Silver mestaruusvyö, mutta se on aivan toissijainen seikka sen faktan rinnalla, että mikäli Helenius pystyisi kukistamaan Whyten niin mies ponnahtaisi vahvaksi ehdokkaaksi MM-otteluun ja WBC-liiton rankingissa huimasti ylöspäin.

Illan pääottelun promovideo:

Kertoimia illan otteluun – Helenius altavastaaja

Helenius on uhkunut ja puhkunut ottelun alla itseluottamusta ison pahan suden lailla. Hän on ilmoittanut, että Whyte tulee häviämään tyrmäyksellä ja hän itse jatkaa matkaa kohti raskaan sarjan mestaruutta. Heleniuksen mukaan Whyte on vaikuttanut pressitilaisuuksissa hyvin rauhottamolta ja hermostuneelta, mikä lupaaa suomalaisen mukaan hyvää hänelle.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat kuitenkin aivan toista mieltä voitosta kuin Helenius itse. Suomalaisiskijä on itse asiassa jokaisen peliyhtiön kertoimien mukaan altavastaaja, joka taitaa olla ensimmäinen kerta hänen urallaan.

Heleniuksen voittolle annetaan peliyhtiö Betsafella kertoimeksi peräti 5.20, eli Heleniuksen voittoon uskotaan alle 20% todennäköisyydellä. Miehen uhoamaan tyrmäykseen uskotaan entistä vähemmän, sillä esimerkiksi NordicBet tarjoaa Heleniuksen tyrmäysvoitolle kerrointa 10.00 Siinä missä Heleniukseen luotettiin Derek Chisoraa ja Johann Duhaupasia (tappio tyrmäyksellä) vastaan niin nyt luottoa ei ole. Nyrkkeilyasiantuntijoiden mukaan Heleniuksen kovaan kertoimeen vaikuttavat ne faktat, että nyt hänellä ei ole kotikehää, kotiyleisöä, kotituomareita eikä omaa promootiota puolellaan, vaan hän on puhtaasti työkeikalla Walesissa, mikä muistuttaa Suomea ainoastaan kylmyytensä ja sateiden vuoksi.

Whyte kanveesiin ekalla minuutilla?

Whyten voitolle kertoimet ovat niin pieniä että niihin ei kannata panoksiaan tuhlata. Esimerkiksi Unibet tarjoaa voitolle vain kertoimen 1.17. Sen sijaa tyrmäyksellä kertoimet nousevat jo 3.30 luokkaan. Isoa saalista hakeville vedonlyöjille tai muutaman euron hupia hakeville parhaan kertoimen tarjoaa NordicBetin kohde, jossa veikataan onko ottelu ohi ensimmäisen 60 sekunnin aikana. Tällä kohteella on kerroin peräti 41.00

Jos Helenius on alla olevassa iskussa, niin kuka ties ottelu kääntyy suomalaiselle:

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?