Wigan - Rubin Kazan 24.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Tuottaako Rubin Kazanin vierailu Englannissa tulosta?

Wigan – Rubin Kazan, merkki X, kerroin 
Wigan – Rubin Kazan, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,30 | 3,50 | 2,30 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelutarjontaa, englantilainen Wigan sekä venäläisseura Rubin Kazan iskevät yhteen. Molemmat joukkueet ovat pelanneet Eurooppa liigassa tähän mennessä muiden joukkueiden tavoin kaksi ottelua. Tiedossa tulee olemaan lähtökohtaisesti erittäin tasainen sekä vähämaalinen kohtaaminen. Materiaaliltaan Wigan on Mestaruussarjan parhaimmistoa, mutta Wigan on pelannut selkeästi alle oman tasonsa. Wiganin piti ehdottomasti taistella paikasta takaisin Valioliigaan, mutta tätä menoa se tulee jäämään haaveeksi. Toisaalta täysin sama tilanne on myös Rubin Kazanilla, sillä vierasjoukkue on pelannut kansainvälisillä kentillä huomattavasti paremmin kuin kotimaan kentillä. Rubin Kazan tarvitsisi lisää vaihtoehtoja hyökkäyspeliinsä, sillä tällä hetkellä Rubin Kazan on oikeastaan täysin jämähtänyt Venäjän liigassa paikoilleen.

Molemmat joukkueet joutuvat tähän otteluun siinä mielessä hankalasta tilanteesta, sillä niin Wiganilla kuin Rubin Kazanillakin on alla tappiot. Wigan hävisi viikonloppuna erittäin merkittävässä ottelussa Blackpoolin vieraana 1-0 maalein ja puolestaan Rubin Kazan teki turhan reissun Novgorodin vieraaksi. Pisteet jäivät saamatta 2-1 numeroihin päättyneen ottelun jälkeen. Rubin Kazan on Venäjän liigassa onnistunut nappaamaan vasta kolme voittoa ja se onkin tietenkin aivan liian vähän. Kärki karkaa tätä menoa vierasjoukkueen osalta aivan liian kauas ja aivan liian nopeasti.

Oikeastaan kumpikaan joukkue ei ole vakuuttanut tällä kaudella missään vaiheessa. Wiganille olisi tärkeää saada menestymistä Eurooppa liigan osalta, sillä Mestaruussarja on alkanut kotijoukkueen osalta erittäin heikosti. Materiaaliltaan Wigan ei välttämättä täysin ole Rubin Kazanin veroinen, mutta kotietu tekee lähtökohdat erittäin tasaisiksi. Wigan tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena, joten lähtökohdat ovat erittäin ympäripyöreät. Kaiken kaikkiaan maalit tulevat olemaan tänään todennäköisesti vähissä. Rohkeimmat nostavat suoraan tasapelin vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas