Leroy Sane pallon perässä

Wigan - Manchester City 19.2.2018, City jahtaa neljää pokaalia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Manchester City jahtaa neljän pokaalin kautta. Tänään pitäisi tiputtaa Wigan FA Cupissa, että tavoite säilyy elossa. Wigan on illan ottelun kotijoukkue.

Tähän mennessä Manchester Cityn suuri maali näyttää hyvinkin mahdolliselta. Se on jo käytännössä voittanut Valioliigan, etumatkaa sillä on liigan kärjessä jo 16 pistettä ennen Manchester Unitedia. Ilman täydellistä romahdusta City ei menetä Valioliigan mestaruutta. Liigacupin finaalissa se kohtaa Arsenalin, ja tässä parissa City on luonnollisesti suosikki. Mestareiden liigassakin City oli vetomarkkinoiden ykkössuosikki mestariksi ennen ensimmäistä pudotuspelikierrosta. Asetelma ei ensimmäisten pudotusotteluiden jälkeen muuttunut, City pieksi Baselin vieraissa helposti 4-0. Tällä hetkellä Pep Guardiolan Cityllä sujuu kaikki.

Cityllä minikerroin

Wigan -ottelussa City on tietenkin hyvin selvä suosikki. Vetomarkkina antaa sen voitosta kertoimeksi alle 1.15 -lukemia. Wiganin yllätysvoitosta saa kertoimeksi peräti 23.00 -suuruisia lukemia. Wiganin puolesta voi hieman nostattaa toiveita sen vuoksi, että City ei ole ollut tämän kauden cup-otteluissa erityisen hyvä alasarjojen joukkueista vastaan. FA Cupin neljännellä kierroksella City voitti Cardiffin melko normaalein lukemin 2-0, mutta Liigacupissa se joutui Wolverhamptonia vastaan rankkareille. Liigacupin kaksiosaisessa välierässä Bristol City kummassakin ottelussa vain yhdellä maalilla. Bristolilaiset tekivät yhteensä kolme osumaa Cityn verkkoon.

Manchester City ei kovinkaan usein häviä. Se ainoa häviö tämän vuoden puolella on tammikuun puolesta välistä Liverpoolin Anfieldilta, jossa kotijoukkue voitti 4-3. Joulukuussa Cty hävisi Mestareiden liigassa Shaktar Donetskille 1-2, mutta tuossa vaiheessa sillä jo oli lohkovoitto varmistettuna. Siinäpä ne Manchester Cityn tämän vuoden tappiot olivatkin.

Wigan jahtaa sarjanousua

Wigan on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan League Onessa. Viime kierroksella Blackpool kukisti sen Wiganin omalla stadionilla 0-2. Wigan on kuitenkin tällä hetkellä sarjakakkonen, eli nousu Championshipiin on sillä varmasti nyt ykköstavoitteena.

Wiganilla ei ole Manchester Cityä vastaan mitään hävittävää. Jos se pudottaa Guardiolan miljoonamiehet, niin siitä tulee yksi tämän millenniumin suurista FA Cupin tarinoista. Ja jos se häviää, niin sitten se voi keskittyä sarjanousuun. Wiganin manageri Paul Cook on jo sanonut lehdissä, että he eivät tule vain pakittamaan. Se tarkoittaa varmasti tilanteita, ja ainakin Wiganin maalilla.

Ottelusta luonnollisesti odotetaan maalirikasta. Yli 3.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.04. Tähän voi kuitenkin pienen panoksen laittaa. Jos manageri Cook on sanojensa mittainen mies, niin Wiganissa pelataan tänään avoin ottelu. Ja jos City juuri teki Baselissa neljä maalia, niin kyllähän se sama pitäisi onnistua Wiganin kentälläkin, vaikka sitten jokunen avainpelaaja olisikin vaihdon puolella.

Wiganin mahdollinen avaus: Walton – Burne, Dunkley, Burn, Elder – Morsy, Power – Jacobs, Powell, Massey – Grigg

Manchester Cityn mahdollinen avaus: Bravo – Danilo, Stones, Laporte, Zinchenko – Gundogan, Foden, D. Silva – B. Silva, Aguero, Sane

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot