Wildin taistelu jatkuu tiukkana – osti uuden suomalaisen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Minnesota Wild hävisi viime yön kotiottelunsa Edmonton Oilersille 1-2 ja vaikeutti taas tilannettaan taistelussa viimeisistä pudotuspelipaikoista. Wild on kiinni viimeisessä villikorttipaikassa, mutta taistelu jatkuu kiivaana ja kaikki pisteet ratkaisevat tässä vaiheessa. Tappio koko NHL:n toiseksi viimeisenä olevalle Oilersille tuli kyllä pahaan paikkaan Wildin kannalta.

Suomalaistehoja ei ottelussa nähty. Ottelun hahmo oli Edmontonin maalivahti Ben Scrivens, joka torjui 33/34 laukausta ja valittiin ottelun kakkostähdeksi. Ykköstähti oli Oilersin molemmat maalit viimeistellyt Benoit Pouliot. Minnesotan ainoan maalin tehnyt Thomas Vanek valittiin ottelun kolmostähdeksi.

Suomalaisittain mielenkiintoisin uutinen Minnesotasta on Sean Bergenheimin liittyminen Wildin rosteriin. Bergenheimin pelinumero Wildissä on 23. Bergenheim on jo kuudes suomalainen Wildin rosteriin.

Peliaikaa ovat tosin viime aikoina saaneet vain Mikko Koivu, Mikael Granlund ja Erik Haula. Heistäkin Haulan peliaika on ollut välillä kortilla. Toivottavasti hän saisi Bergenheimin rinnalleen ja sitä kautta uutta nostetta. Niklas Bäckström ja Michael Keränen ovat jääneet kokonaan ilman peliaikaa.

Kooste viime yön matsista: