VIDEO: NHL-kapteenin ura katkolla terveysongelmien takia

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Panttereiden kapteenin ura saattaa olla ohitse.

Florida Panthersin veteraanipuolustaja Willie Mitchell on kärsinyt lukuisista terveysongelmista ja nyt lääkärit ovat huolissaan siitä, että pystyykö hän enään jatkamaan uraansa. 38-vuotias puolustaja on kärsinyt aivotärähdyksistä, mitkä ovat mahdollisesti päättämässä hänen uraansa.

Florida Panthersin mukaan tilanne on se, että loppupeleissä päätöksen tekee Mitchell, haluaako hän palata vielä NHL-kaukaloihin. Tällä hetkellähän puolustaja pelaa kaksivuotisen sopimuksensa jälkimmäistä kautta.

– Lääkärit ovat sanoneet, että he ovat huolissaan Willien voinnistaan pitkällä tähtäimellä. Willien on päätettävä, pystyykö hän pelaamaan vai ei, seuran toimitusjohtaja Dale Tallon kertoi.

Mikäli Mitchell päättää jatkaa pelaamista, Florida Panthers ottaa hänet avosylin vastaan, sillä kyseessä on erittäin suosittu ja pidetty pelaaja.

Saman lähteen mukaan, joka kertoo Mitchellin arvostuksesta pukukopissa kertoo myös, että puolustaja on riittävän hyvässä fyysisessä kunnossa jatkaakseen uraan. Eri asia on, kannattaako riskeerata uran loppumetreillä.

Mitchell on voittanut urallaan kahdesti Stanley Cupin. Niistä jälkimmäinen tapahtui vuonna 2014. Hänen uransa NHL-kaukaloissa alkoi alunperin vuonna 2001.

 

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Jääkiekko Espoo Oy konkurssiin – löytyykö vielä pelastus?
Ilja Kovaltshuk siirtymässä Kiinan KHL-joukkueeseen?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa