Willsie palaa Turkuun - Halpern poistuu! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/04/2013
Jaa tämä...

Turun Sanomien mukaan kanadalaishyökkääjä Brian Willsie palaa takaisin TPS-paitaan. Samalla ovenavauksella NHL-konkari Jeff Halpern jättää seuran.

Turun Sanomat uutisoi perjantaina, että tehokkaana maalitykkinä tunnettu Brian Willsie palaa vihdoin takaisin TPS-rivistöön. Willsien paluun myötä Jeff Halpern ei enää jatka turkulaisjoukkueen matkassa.

– Willsien lentoliput on varattu sunnuntaiksi. Halpern vaihtaa paikkaa samalla, kun Willsie tulee takaisin. Lauantain peli on Halpernin viimeinen meillä, kommentoi TPS:n toimitusjohtaja Niklas Österlund Turun Sanomille.

– Olisi ollut mukava, että kaverukset olisivat saaneet pelata muutaman pelin yhdessä, mutta nyt mennään näin. Halpern täytti roolinsa joukkueessa enemmän kuin hyvin ja olimme häneen erittäin tyytyväisiä.

Willsie pelasi viime kaudella TPS:ssä 42 ottelua tehoin 24+11=35. Alkukauden kanukki on kiekkoillut KHL-seura Medvescak Zagrebissa. 12 KHL-ottelussa Willsie on merkannut tehot 2+3.

Koeajalla TPS:ssä tahkoavien Tuomas Suomisen ja Derek Famularen tulevaisuus selviää vielä viikonlopun aikana. Kaksikon koeaikajakso päättyy ensi viikon maanantaina.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut