Winnipeg Jets - Calgary Flames 19.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Winnipeg kotonaan Flamesin surkeaa alkukautta?

Winnipeg Jets – Calgary Flames, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,95 | 4,00 | 3,29

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Winnipeg Jets saa vieraakseen Calgary Flamesin. Molemmat joukkueet ovat juuttuneet läntisen konferenssin häntäpäähän, mutta Calgary Flamesin tilanne on vielä huomattavasti heikompi kuin Winnipeg Jetsin. Kotijoukkue on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut hienosti peräti neljä voittoa, vaikka muutama voitto onkin tullut lopulta vasta jatkojen jälkeen. Viime kierroksella Winnipeg Jets tosin hävisi Minnesota Wildille 2-1 numeroin. Joka tapauksessa Winnipeg Jets on jättänyt viime aikoina itsestään positiivisen kuvan verrattuna vierasjoukkueeseen. Monet tiukat ottelut ovat tähän mennessä kääntyneet Winnipeg Jetsin suuntaan ja se lupaakin jatkoa ajatellen hyvää.

Calgary Flamesin kaudesta on tätä menoa tulossa täysi vitsi, edellisellä kierroksella Calgary Flames hävisi kotiyleisönsä edessä 2-4 maalein Edmonton Oilersia vastaan ja sitä ennenhän Calgary Flames hävisi kotonaan vaatimattomasti Dallas Starsille 3-7 numeroin. Kahteen edelliseen otteluun Calgary Flamesille ollaan tehty siispä yksitoista maalia. Sillä tavalla voittaminen on tässä lajissa melko vaikeaa. Kyllähän viisi tehtyä maalia kahteen viime otteluun on mukava suoritus, mutta ei siitäkään ole minkäänlaista hyötyä, jos oman joukkueen maalivahdit eivät saa edes rantapalloja kiinni. Viisi edellistä vierasottelua ovat Calgary Flamesin osalta päättyneet jokainen tappioihin yhtä jatkoaikavoittoa lukuunottamatta. Tarkemmin sanottuna Calgary on pelannut vieraissa yksitoista kertaa ja niistä Calgary on napannut voiton muutaman kerran.

Calgary Flamesilla on tällä kaudella ollut tähän mennessä tasan yksi onnistuja ja se on J.Hudler, sillä ilman Calgary Flamesin tämän hetken suurinta pelaajaa vierasjoukkue olisi todennäköisesti vielä syvemmällä suossa! Eihän Winnipeg Jetsilläkään ole ratkaisijoita löytynyt samaan tahtiin kuin olisi voinut varmasti toivoa, mutta joka tapauksessa Winnipeg Jetsin on syytä tänään napata täydet pisteet. Calgary Flames on vieraissa esiintynyt kaiken kaikkiaan todella surkeasti. Lähtökohtaisesti kotivoitosta lähdetään ilman muuta liikenteeseen. Sen pidemmittä puheitta Winnipeg on järkevä valinta napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas