Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks 22.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Onko huippuvaarallinen Chicago tyly vieras Winnipegille?

Winnipeg Jets – Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 3,20 | 4,00 | 1,99

 

 

Läntisen konferenssin ottelussa yhteen iskevät Winnipeg Jets sekä vastaan asettuva Chicago Blackhawks. Jääkiekon NHL tarjoaa tuttuun tapaan Suomen aikaa tulevana yönä valtavan määrän otteluita. Läntisessä konferenssissa Winnipeg Jets on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Chicago Blackhawks löytyy toiselta sijalta. Joukkueiden välillä on tässä vaiheessa yhdeksän pistettä Chicago Blackhawksin eduksi. Materiaaliltaan Chicago Blackhawks on ehdottomasti joukkueista laadukkaampi ja samallahan toisekseen Chicago Blackhawks on viimeistellyt jo peräti 79 maalia! Vierasjoukkueen puolustus ei ole tällä kaudella toiminut samalla tavalla kuin aikaisemmilla kausilla, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että maalintekovoimaa Winnipeg Jetsiltä ei löydy lainkaan samalla tasolla.

Chicago Blackhawksilla on alla täysin käsittämätön murskatappio Colorado Avalanchelle 5-1 maalein, joten tänään jäällä nähdään erittäin ärsytetty vierasjoukkue! Edellisessä ottelussa Chicago Blackhawks oli todella huono, mutta kuitenkin vierasjoukkue voi muuten olla tyytyväinen alkukauteensa. Ketään tuskin yllättää se, että vierasjoukkueen parhaimpia pistemiehiä ovat toistaiseksi P.Kane, P.Sharp sekä J.Toews. Chicago Blackhawks on edellisestä seitsemästä ottelustaan saalistanut viisi voittoa, joten Colorado Avalanchelle kärsitty tappio oli tavallaan jossain määrin vain työtapaturma. Chicago Blackhawks on tällä kaudella ollut tasainen joukkue, vaikka tosissaan puolustus ei ole ollut lainkaan niin toimiva kuin olisi ennen kauden alkua osannut kuvitella.

Winnipeg Jets on oikeaan suuntaan matkalla, sillä kotijoukkueella on alla useita voitettuja otteluita, mutta toisaalta voitot ovat tulleet vasta jatkojen päätteeksi. Winnipeg Jetsille olisi tärkeää saada voittoja aikaan myös varsinaisella peliajalla. Winnipeg Jetsillä itseluottamus on varmasti kunnossa, sillä tiukat ottelut ovat viime aikoina menneet kotijoukkueen eduksi, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että myös varsinaisella peliajalla on pystyttävä voittoja nappaamaan. Kaksi edellistä vierasottelua ovat Chicago Blackhawksilta sujuneet erittäin heikosti, joten siinäkin mielessä vierasjoukkueella on nyt näytönpaikka. Missään tapauksessa ei olisi heikko valinta lähteä pelaamaan yli 5,5 maalia vetokupongille mukaan, vaikka molemmat joukkueet kärsivätkin hieman kokoonpano-ongelmista – mutta kaiken kaikkiaan todennäköisesti myös vierasvoittoa tullaan tässä kamppailussa juhlimaan.

Veikkaussivut | Tuomas