Winnipeg Jets - Detroit Red Wings 5.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2013
Jaa tämä...

Syventääkö Detroit entisestään Winnipegin ahdinkoa?

Winnipeg Jets – Detroit Red Wings, merkki 2, kerroin 
Winnipeg Jets – Detroit Red Wings ML, merkki 2, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 2,75 | 3,95 | 2,20 

 

 

Jääkiekon NHL:ssä pelataan Suomen aikaa tulevana yönä kaksi ottelua, Detroit Red Wings matkustaa testaamaan Winnipeg Jetsin päivän vireen. Läntisessä konferenssissa Winnipeg Jets on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä eli sijalla kolmetoista. Winnipeg Jetsin alkukausi on ollut täynnä vastoinkäymisiä. Winnipeg Jets on varsinaisella peliajalla kyennyt vasta kolmeen voittoon. Tarkemmin sanottuna Winnipeg Jetsin puolustus on vuotanut liian hurjaan tahtiin, sillä enemmän maaleja tässä konferenssissa ovat päästäneet vain kolme joukkuetta. Sinänsä Winnipeg Jets on tehnyt maaleja kohtalaiseen tahtiin, mutta omissa verkot ovat heiluneet liian usein. Viime kierros on hyvä esimerkki tästä, sillä viimeksi Winnipeg Jets jäi täysin jyrän alle kotonaan Chicago Blackhawksia vastaan. Ottelu päättyi Chicago Blackhawksin voittoon 1-5 maalein.

Detroit Red Wings on tällä hetkellä mahtavassa pelivireessä, sillä Detroit Red Wings on pelannut kolme edellistä otteluaan vieraissa ja voittanut niistä jokaisen! Tämä on neljäs vierasottelu Detroit Red Wingsille putkeen. Edellisellä kierroksella Detroit Red Wings voitti Edmonton Oilersin vaatimattomasti 0-5 numeroin. Kaiken kaikkiaan jotain Detroit Red Wingsin tilanteesta kertoo se, että kolmeen edelliseen otteluun vierasjoukkue on maalinteossa onnistunut yksitoista kertaa. Detroit Red Wings on sentään itäisessä konferenssissa neljäntenä, joten vierasjoukkueen alkukausi on materiaaliin nähden sujunut juuri siihen tahtiin kuin sen olisi pitänytkin.

Winnipeg Jetsin puolustus on ollut niin epävarma, että jos Winnipeg Jets ei sitä saa jatkossa kuntoon, kotijoukkueen kaudesta tulee vielä hyvin hankala! Kahdessa edellisessä kotiottelussa varsinaisella peliajalla yhdeksän päästettyä maalia on yksinkertaisesti aivan liikaa. Winnipeg Jets ei ole materiaaliltaan muutenkaan missään tapauksessa Detroit Red Wingsiä edellä, joten lähtökohdat lupailevat Detroit Red Wingsille tästä kamppailusta täyttä pistepottia. On tietenkin raskasta Detroit Red Wingsille pelata monta ottelua vieraissa putkeen, mutta toisaalta homma on vierasjoukkueella toiminut viime aikoina erittäin hyvin. Detroit poimitaan vetokupongille tästä kohteesta mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas