Winnipeg Jets - Montreal Canadiens 12.1.2017

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 01/11/2017
Jaa tämä...

Ensi yön NHL-kierroksella toisistaan mittaa ottavat Montreal Canadiens ja Winnipeg Jets. Canadiens matkustaa MTS Centre Areenalle Manitobaan niskassaan harvinainen 4 – 1 kotitappio niskassaan. Atlantic Divisionan ykkösjoukkue saa vastaansa edellisessä ottelussa Galgary Flamesin lukemin 2 -0 voittaneen Jets-miehistön. Ottelu on joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen.

Vierasjoukkue Montreal Canadiens on tutussa hyvässä iskussa tälläkin kaudella. Joukkue on voittanut 11 kamppailua edellisestä 15:sta ja vieraiskaukalosta joukkue on suostunut poistumaan tappio niskassaan vain kerran edellisestä viidestä ottelusta. Hyvistä otteista ja suuresta pistepotista huolimatta Montreal ei ole tällä kaudella häikäissyt otteillaan kuin satunnaisesti. Joukkueella on seitsemän pisteen kaula divisioonansa piikkipaikalla, mutta se selittyy osin haastajien huonoudella kuin Montrealin ylivertaisuudella. Perinteikkäässä kanadalaisseurassa pelaa tällä kaudella myös pitkästä aikaa suomalaispelaaja, kun nuori Artturi Lehkonen sulattaa tulokaskaudellaan kanukkien sydämiä. Myös kaksi uutta hankintaa Shea Weber sekä Aleksander Radulov ovat osoittaneet arvonsa kauden alkupuoliskolla.

Winnipeg Jets joutuu lähtemään toiseen peräkkäiseen otteluun ilman tämän kauden suurinta kultakimpalettaan Patrik Lainetta. Eilen tähdistöpeliinkin valittu suomalaistulokas kärsii vielä aivotärähdyksen jälkioreista, jonka vuoksi mies on poissa kokoonpanosta. Laine on tällä hetkellä Jetsin sisäisen pistepörssin kärkisijalla tehoiltuaan 42 ottelussa 21 maalia ja 16 syöttöpistettä. Winnipegin maalivahti Connor Hellebuyck torjui edellisessä ottelussa Galgarya vastaan kauden kolmannen ja uransa viidennen nollapelin.  28 koppia ottanut Hellebuyck on torjunut tällä kaudella kiekkoja 2.65 päästettyjen maalien keskiarvolla ja yön koitos on miehen ensimmäinen kohtaaminen Montrealin kanssa.

Winnpeg Jetsillä on joukkueessa paljon potentiaalia, mutta puolustuspelaaminen ei kehuja kerää. Lisäksi Patrik Laineen poissaolo tulee varmasti näkymään hyökkäyspäässä ja erityisesti ylivoimapelaamisessa. Montreal on luvalla sanoen parempi joukkue ja Carey Price on yksi NHL:n johtavista maalivahdeista. Lisäksi Canadiensin hyökkäyskalusto on todella leveä ja vahvempi kuin Jetsin. Ennakoimmekin Montrealin ottavan yöllä voiton ja suosittelemme veikkamaan vierasvoittoa Unibetilla joka tarjoaa vedolle kertoimeksi 2.55

Pelaa vihje: Montreal Canadiens voittaa, kerroin 2.55, Unibet >>

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa