Winnipeg Jets - New York Rangers 15.3.2014 | Tärkeitä pisteitä jaossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Kukistaako Jets Rangersin toistamiseen tällä kaudella?

Vihje lyhyesti

NHL:ssä Winnipeg Jets kohtaa New York Rangersin. Kumpikin haluaa palata voittojen tielle, sillä molemmat joukkueet ovat ajautuneet tappioputkeen. Kotijoukkue löytyy tällä hetkellä läntisestä konferenssista sijalta 11. Vierailijat majailevat itäisen konferenssin seitsemäntenä. Jets ja Rangers ovat kohdannut kerran kuluvalla kaudella ja silloin Winnipeg kävi ryöstämässä pisteet New Yorkista selvällä 2-5 vierasvoitolla.

Jets on jo kaatanut Rangersin kertaalleen tällä kaudella, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Rangers on ehdottomasti Winnipegiä laadukkaampi joukkue. Rangers pääsee Jetsin kimppuun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä joukkueella ei ole tällä hetkellä lainkaan loukkaantumisia. Rangers on pelannut tällä kaudella paremmin vieraissa kuin kotonaan ja voittoja on tullut hyvällä prosentilla vierasjäiltä. Jets ei ole liigan parhaita kotijoukkueita ja joukkue on muutenki ajautunut jo viiden ottelun tappioputkeen. Vierasjoukkueella on meneillään kolmen ottelun vieraskiertue ja alla on kaksi tappiota, joten Rangers haluaa varmasti päättää vieraspelit voittoon. Rangers on kotijoukkuetta vahvempi ja sille tarjotaan tällä hetkellä hyvää kerrointa. 

Vihje: New York Rangers ML, kerroin 1.83 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

Winnipeg on ajautunut jo viiden ottelun tappioputkeen ja joukkueen on alettava voittamaan, mikäli se mielii vielä mukaan pudotuspeleihin. Joukkue on vääntänyt tiukkoja otteluita, jotka ovat kuitenkin lopulta kääntyneet  vastustajalle. Jets on luonut otteluissaan paikkoja ja sillä on ollut mahdollisuudet voittoon, mutta tällä hetkellä tilanne on se, että vastustaja pystyy ratkomaan ottelut edukseen. Joukkue saa vastaansa nälkäisen Rangersin, joten urakka ei ainakaan helpotu tänään. Kotijoukkueelta sivussa kokoonpanosta varmuudelle hyökkääjät Mark Scheifele sekä James Wright. Puolustuspäästä Grant Clitsome on myös sairastuvalla.

New York Rangers on myös tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa ja sen kolmen ottelun mittainen vieraskiertue on alkanut heikosti. Joukkueen ongelmana on ollut maalinteko ja kahdessa viime ottelussa joukkue on iskenyt vain maalin ottelua kohden. Rangersin maalinteko tökkii nimenomaan tasakentällisin ja tähän on saatava parannusta. Joukkue tarvitsee myös pisteitä pudotuspelitaistelua ajatellen. Rangersin sairastupa on tällä hetkellä tyhjä.

Odotettavissa on tiukka vääntö, sillä molemmat tarvitsevat kipeästi voittoa. Rangers on joukkueista laadukkaampi ja sen riveistä löytyy enemmän ratkaisijoita. Vierailijoilta varsinkin Derek Stepan on ollut huimassa iskussa ja tehnyt kahdeksaan viime otteluun kymmenen tehopistettä. Jets kaatoi Rangersin aiemmin tällä kaudella, mutta nyt vierasjoukkueella on hyvät saumat ottaa revanssi Winnipegistä. Vierailijoiden kerroin otteluun on erittäin pelattava.

Vihje: New York Rangers, kerroin 1.83 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti