Winnipeg Jets - Pittsburgh Penguins 4.4.2014 | Pittsburgh selvä ennakkosuosikki

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/03/2014
Jaa tämä...

Venyykö Winnipeg yllätykseen Pittsburghia vastaan?

Vihje lyhyesti

Jets ja Penguins kohtaavat toisen kerran kuluvalla kaudella. Pittsburgh kaatoi Winnipegin kauden aiemmassa kohtaamisessa ja se lähtee myös ennakkosuosikkina tämän kierroksen kamppailuun. Molemmat joukkueet ovat pelanneet vaisusti viime kierroksilla. Winnipeg tarvitsee voiton, mikäli se mielii säilyttää edes ohuet saumat pudotuspeleihin. Pittsburgh hävisi viime kierroksella kotonaan Carolinalle ja Penguins haluaa palata jälleen voittokantaan. Kotijoukkue on läntisessä konferenssissa sijalla 11 ja Pittsburgh on idässä toisena.

Vahva vierasjoukkue lähtee peliin suosikkina heikkoa kotijoukkuetta vastaan. Pittsburghilla on huolia loukkaantumisten kanssa, mutta sillä on silti paljon kotijoukkuetta laadukkaampi nippu kasassa. Winnipeg on ollut keskinäisissä kohtaamisissa pahoissa vaikeuksissa Penguinsia vastaan ja vierasvoitosta lähdetään myös tänään liikkeelle. Pittsburghille tarjotaan yllättävän kovaa kerrointa. Penguins on pelannut viime aikoina ailahtelevasti, mutta tänään voiton pitäisi olla itsestäänselvyys.

Vihje: Pittsburgh, kerroin 2.20 Unibet

 

 

Perustelut vihjeelle

Winnipegillä on kymmenestä viime ottelustaan ainoastaan neljä voittoa ja pudotuspelipaikka on jo käytännössä karannut joukkueelta, eikä se ole enää edes Jetsin omissa käsissä. Joukkue palaa jälleen kotijäälleen viiden ottelun mittaisen vieraskiertueen jälkeen. Winnipeg on ollut tällä kaudella heikko myös kotijäällään, joten se ei saa merkittävää etua kotikaukalostaan. Joukkueen kausi päättyy erittäin todennäköisesti runkosarjaan, joten Jets voi pyrkiä pelaamaan loput pelit vain kunnialla loppuun. Liigan kärkijoukkue Pittsburgh sytyttää joukkueen varmasti hyvään taisteluun tällä kierroksella. Jetsin sairastupaa miehittää tällä hetkellä Grant Clitsome, Mark Scheifele, Chris Thorburn sekä James Wright. Kakkosmaalivahti Al Montoyan pelikunto on arvoitus.

Pittsburghin peli ei ole ollut viime kierroksilla totutulla tasolla ja joukkueella on Winnipegin tapaan ainoastaan neljä voittoa kymmenestä viime pelistään. Penguins on yksi suurimmista mestarisuosikeista ja se voi keskittyä hiomaan peliään kuntoon pudotuspelejä varten. Penguins kärsi viime kierroksella yllättävän 1-4 tappion kotonaan Carolinalle ja nyt joukkueella on hyvä sauma palata voittojen tielle heikon Winnipegin kustannuksella. Joukkueella on paljon miehiä sairastuvalla, mutta jalkeilla on silti jälleen iskukykyinen kokoonpano. Muun muassa Marcel Goc, Evgeni Malkin, Tomas Vokoun sekä Pascal Dupuis ovat varmuudella sivussa ottelusta. Pittsburghin valmentaja Dan Bylsma hakee jo uransa 250. voittoaan päävalmentajana.

Vetolapulle voidaan hyvällä syyllä pelata kohteeseen vierasvoittoa. Kerroin on yllättävän hyvä ja Pittsburghin pitäisi onnistua rutiinilla kaatamaan Jetsin tasoinen joukkue. Pittsburgh pystyy kaapimaan voittoja myös vieraista hyvällä prosentilla ja Winnipegin peli ei ole vakuuttanut joukkueen kotijäälläkään. Winnipeg kaatoi viime kierroksella Phoenixin, mutta joukkue ei ole voittanut kahta peliä putkeen yli kuukauteen. Tämä ei ole todennäköistä tälläkään kertaa.

Vihje: Pittsburgh, kerroin 2.20 Unibet

 

Veikkaussivut | Antti