winnipeg, minnesota, nhl, veikkaussivut

NHL Winnipeg - Minnesota 12.4.2018, kumpi vie kuuman suomalaistaiston ja montako Patrik Laine tekee?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 04/11/2018
Jaa tämä...

Winnipeg Jets – Minnesota Wild klo 02:00 torstai 12.4.2018

Patrik Laine, Joel Armia, Mikael Granlund ja Mikko Koivu. Tähän päälle vielä Sami Niku ja alkaa olemaan melkoinen suomalaispari viritteillä tässä ottelusarjassa. Winnipeg oli koko NHL:n runkosarjan kakkonen, Minnesota kahdeksas. Runkosarja on nyt taakse jäänyttä elämää ja lähes unohdettu, puhtaalta pöydätä lähdetään.

Minnesota ei saa nukkua ensimmäisessä pelissä

Olisiko tästä sarjasta lupa odottaa paljon maaleja vai laitetaanko jarruja päälle? Runkosarjassa 10 viimeistä peliä Winnipegillä maalierolla 37-29 ja Minnesotalla 29-26, keskiarvoilla tuo tietää jo 5-7 maalin pelejä. Samaa lupailee ainakin Winnipegissä pelatut viimeisimmät kohtaamiset, edellinen peli 7-2, sitä ennen 4-3, 5-4, 5-6 ja 2-4… no näiden perusteella voisi heittää melkoisia over-pommeja vedonlyöntilapulle.

Entä se Patrik Laineen vire? Runkosarjan loppu meni miten meni ja Minnesotalla on nyt varmasti kiikarissa Paten erikoisvartiointi. Eri asia on sitten se miten se onnistuu. Pakkohan se on maalintekijävetoon laittaa Laineelle ainakin yksi täppä?

Winnipeg – Minnesota vedonlyönti ja kertoimet

Ehdottomasti kiinnostava suomalaistaisto luvassa. Patrik Laine maalintekijäkerroin 2.30, Joel Armia 4.75, Mikael Granlund 4.20, Mikko Koivu 5.40. Onnistuisiko kaikki vai muutama? Tässä ottelussa voi lyödä vetoa myös Patrik Laineen ja monen muun pelaajan vedoista maalia kohti, Laineen kerroin yli 2.5 laukaukselle on 1.57, Granlundin vastaava on 2.40.

Over-betseissä herkullisia kertoimia, yli 5.5 / 1.85, yli 6.5 / 2.75, yli 7.5 / 4.25, yli 8.5 / 7.50… mitäs siellä laitetaan kupongille?

Tsekkaa Unibetin kilpailu ja voita Sidney Crosbyn tai Evgeni Malkinin pelipaita nimmareilla. Osallistuminen on helppoa, arvontaan pääsee yhdellä 10 euron betsillä NHL-kohteeseen. Toki useammalla betsillä saa useamman arvan. Käy rekisteröitymässä Unibetin sivustolla kilpailuun ja betsaa!

Mielenkiintosita previkkaa tarjolla Amerikanmaalta:

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?