VIDEO: Yohann Auvitulle NHL-sopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Helsinkiläisseuran avainpuolustaja jatkaa matkaansa suurempiin ympyröihin.

Jääkiekon SM-liigassa päättyneellä kaudella HIFK:n vahvuudessa pelannut Yohann Auvitu siirtyy pelaamaan NHL-kaukaloihin. New Jersey Devils kiinnitti 26-vuotiaan ranskalaisen kahden suunnan ja yhden vuoden mittaisella tulokassopimuksella.

Viiime kaudella Auvitu teki SM-liigan 48 ottelussa tehot 6+15=21 ollen myös tehotilastossa Suomen pääsarjan viidenneksi paras pelaaja.

Auvitu oli etenkin SM-liigan pudotuspelien parhaimmistoa, sillä hän oli playoffsien tehokkain puolustaja pistein 6+7=13.

Aikaisemmin Auvitu pelasi SM-liigassa JYPin vahvuudessa useamman kauden ajan. Sen lisäksi hän haki peliaikaa myös Mestiksessä pelanneesta D Teamista ja JYP-Akatemiasta.

Auvitu edusti hetki sitten päättyneissä jääkiekon MM-kisoissa Ranskaa ja nappasi seitsemässä ottelussa kolme syöttömerkintää. Auvitu on tuttu näky Ranskan maajoukkueessa, sillä hän on edustanut kotimaataan MM-kisoissa jo 47 ottelun verran.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Chris Phillipsin NHL-ura ohi
VIDEO: Suomen World Cupin joukkue selvillä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa