Liverpool virittelee shokkisiirtoa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 11/04/2015
Jaa tämä...

Englannista kuuluu jälleen kovia siirtohuhuja. The Independet lehden tietojen mukaan Valioliigassa tällä hetkellä sijalla 8. oleva Liverpool virittelee todellista shokkisiirtoa. Seura nimittäin yrittää hankkia takaisin riveihinsä seuralegenda Steven Gerrardin.

Brendan Rodgersin tilalle Anfieldille tullut Jurgen Klopp haluaa lehtitietojen mukaan saada Gerrardin joukkoihinsa todella palavasti. Brittitietojen mukaan Klopp on ollut jo useaan otteeseen puhelinyhteydessä Gerrardiin, ja he ovat keskustelleet siitä että jos Gerrard tulisi ensi alkuun treenaamaan Liverpoolin kanssa. MLS-liigassa LA Galaxya edustavan Gerrardin kausi on jo paketissa rapakon takana, ja Liverpool-ikonin olisi näin ollen mahdollista tulla treenaamaan Pool-paitaan ainakin siihen asti kun MLS jälleen käynnistyy tammikuun 15. päivä.

Lehtitietojen mukaan Gerrard on nyt saapumassa Englantiin. Miehen on matkan aikana määrä tavata Klopp kahdenkeskisen henkilökohtaisen keskustelun merkeissä, sekä saapua stadionille ensi sunnuntaina seuraamaan Liverpoolin otteita Crystal Palacea vastaan. Mikäli LA Galaxya ei ole valmis myymään tai lainaamaan keskikentän kultakimpalettaan takaisin kasvattajaseuraansa, niin Klopp tyytyy myös edellä mainittuun harjoitteluskenaarioon. Saksalainen manageri uskoo että Gerrardin saaminen edes hetkellisesti seuran mukaan toisi sekä pukukoppiin että treenikentälle hurjan määrän ammattimaisuutta.

Mikäli Steven Gerrardin Instagram-tiliin on uskominen, niin miehellä näyttäisi kytevän palo Liverpool paluuta kohtaan. Hän on edellisen kuukauden sisällä nimittäin postannut kuvat joissa hän antaa ymmärtää kaipaavansa Liverpool ja Evertonin välistä Merseysiden derbyä sekä sitä miten jännittävää olisi olla punanutussa Kloppin alaisuudessa…

Nothing better than derby day .. Let's have it ?????

Kuva, jonka Steven Gerrard (@stevengerrard) julkaisi

Exciting time to be a red .. Best wishes Mr Klopp . YNWA

Kuva, jonka Steven Gerrard (@stevengerrard) julkaisi

Nordicbetin marraskuun kampanja. Pääset ennustamaan yhden ottelun tuloksen jokaisena kampanjapäivänä. Jos veikkauksesi menee pieleen, tipahdat kukkulalta. Jos veikkaat oikein, pääset jatkamaan kiipeämistä.

Pääset mukaan kilpailuun tästä!

Lue myös:

Klassikkovideot: Maailman parhaat futarit Pepsi-mainoksissa

VIDEO: Messi on mättänyt Mestarien liigassa komeita maaleja