Mikhail Youzhny - Milos Raonic 8.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/07/2013
Jaa tämä...

Pelaako Milos Raonic vihdoin itsensä takaisin ”kartalle”?

Mikhail Youzhny – Milos Raonic, merkki 2, kerroin 

PAFin kertoimet otteluun 2,00 | 1,78 

ATP-tennistä Montrealista, toisen kierroksen ottelussa vastakkain asettuvat Venäjän Mikhail Youzhny sekä Kanadan Milos Raonic. Tiedossa on kaiken kaikkiaan äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen. Mikhail Youzhy voitti Gstaadin turnauksen muutama viikko sitten, ensimmäisellä kierroksella Montrealissa venäläinen nappasi 2-0 numeroin voiton Jurgen Melzeriä vastaan. Milos Raonicille kesä on ollut erittäin hankala, Wimbledonissakin Milos Raonic tippui jo toisella kierroksella. Milos Raonicista ollaan odoteltu seuraavaa ATP-listan kärkinimeä muutamien vuosien päästä, mutta tällä hetkellä tilanne näyttää kaikelta muulta. Milos Raonic omaa kaikki ne asiat, joita vaaditaan huippupelaajalta, mutta nyt myös tulosta olisi tultava.

Milos Raonic nappasi ensimmäisellä kierroksella voiton Jeremy Chardya vastaan 1-2 numeroin, joten oikeaan suuntaan Milos Raonic on kaiken järjen mukaan menossa! Milos Raonic pystyy yksittäisessä ottelussa voittamaan kenet tahansa ATP-listalla viiden kärjessä olevista pelaajista. Milos Raonic on ehtinyt voittamaan esimerkiksi niin Andy Murrayta kuin muitakin useita huippunimiä.

Mikhail Youzhny on tällä hetkellä pelaajista paremmassa pelivireessä, mutta Milos Raonicista ollaan odoteltu jo niin kauan seuraavaa suurtähteä ja kieltämättä kun Milos Raonic saa muutaman voiton alleen, kanadalainen saattaa nousta ihan uudelle tasolle. Milos Raonic ei kesän aikana ole vakuuttanut yhtään, mutta tähän otteluun kanadalainen lähtee ehdottomasti suosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas