Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes 21.3.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Anadolu Edes pisteet Liettuasta?

Zalgiris Kaunas – Anadolu Efes, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,90 | 1,83 

Koripallon Euroliigan ottelussa Anadolu Efes matkustaa Liettuaan Zalgiris Kaunaksen vieraaksi. Lähtökohdat otteluun ovat hyvin selkeät. Zalgiris Kaunas on pelannut surkeasti tässä jatkolohkossa eikä jatkoonmenijäksi ole mitään asiaa. Lohkossahan Zalgiris Kaunas on tällä hetkellä kuudentena ja neljä parasta menee jatkoon – liettualaiset saavat unohtaa jatkoonpääsyn.

Anadolu Efes on pelannut upeasti tässä jatkolohkossa ja joukkue onkin kovaa vauhtia etenemässä lohkosta jatkoon. Tällä hetkellä Anadolu Efes on sarjataulukossa toisena heti Real Madridin jälkeen. Anadolu Efes on kärsinyt vasta kaksi tappiota jatkolohkon aikana.

Joukkueen pelivireet ovat täysin eri suuntiin. Zalgiris Kaunas on voittanut kahdeksasta viime ottelustaan vain neljä, kun taas Anadolu Efes on napannut kahdeksaan viime otteluunsa peräti seitsemän voittoa. Edellisessä Euroliigan ottelussaan Anadolu Efes voitti Brose Basketsin jatkoajan jälkeen 89-96 lukemin.

Zalgiris Kaunas jäi viimeksi jyrän alle Moskovassa, kun CSKA voitti liettualaiset – se varmisti oikeastaan sen, että liettualaiset ovat nyt täysin mahdottomassa tilanteessa. Kyseinen ottelu päättyi 70-61 numeroihin. Zalgiris Kaunas nousi vielä toisen jakson alussa peliin mukaan, mutta viimeinen neljännes sujuikin sitten jälleen surkeasti. Kuinka motivaatiota löytyy kotijoukkueelta siispä tähän otteluun? Vierasvoitto on järkevä valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas