Zappacostan jättikuti, piti olla keskitys, tuli päivän komein kassi!

  • Sites desk
  • Anssi
  • picture: AFP
  • 13/09/2017
Share this on

Parhaat vedonlyöntibonukset uusille pelaajille

Chelsea palasi Mestareiden liigaan pamauksen kanssa. Azeraidzhanilainen Qarabag meni nurin Stamford Bridgellä komeasti 6-0.

Ottelun toinen maali on erinomaisen hieno. Chelsean italialainen laitapakki Davide Zappacosta sai pallon maalivahti Courtoisilta, eteni laitaansa pitkin syvälle vastustajan kenttäpuoliskolle ja kaukaa sivurajan tuntumasta mies paukautti pallon komeasti maaliin. Zappacostan kuti ei kyllä varmasti ollut tarkoitettu maalilaukaukseksi. Hän yritti kovaa keskitystä hyökkäyksen kärjessä juokseville Batshuyaille ja Pedrolle, mutta kenkä sattui olemaan sellaisesa kulmassa, että tuloksena oli kierroksen komein maali ja Zappacostalle varmaan kulttimaine Stamford Bridgen katsomoissa. Oli miten oli, Zappacosta oli kuitenkin ensimmäistä kertaa Chelsean avauksessa ja ensimmäistä kertaa Stamford Bridgellä, eli komea debyytti.

Ottelu oli Chelsealle muutenkin erinomainen. Pedro teki ottelun avausmaalin jo viidennellä minuutilla. Zappacosta laukoi ihmekutinsa puolen tunnin paikkeilla. Toisella puoliajalla Chelsean maalit tekivät Azpilicueta, Bakayoko ja Batshuayi, sekä vielä Qarabagin Medvedev osui ottelun loppupuolella omiin.

Chelsean viime kauden pelin sielu, belgialainen keskikenttämies Eden Hazard tuli kentälle pelasi puolisen tuntia. Hazard alkaa pian olla avauskokoonpanon kunnossa, ja se on todella hyvä uutinen Chelsealle.

Chelsea pelaa Mestareiden liigaa kovassa lohkossa, Qarabagin lisäksi jatkopaikkaa hakevat AS Roma ja Atletico Madrid, jotka pelasivat omassa ottelussaan maalittoman tasapelin Roomassa.

Chelsea lepuutti Qarabagia vastaan muutamia avainpelaajia, esimerkiksi Alvaro Morata ja David Luiz istuivat ottelun kokonaan penkillä. Chelsealla on viikonloppuna kova ottelu paikallisvastus Arsenalia vastaan.

Alla Chelsea – Qarabag -ottelun parhaat palat, mukaan lukien Zappacostan hurja kuti –

 

 

Parhaat talletusbonukset

Expired items