Zenit - FC Porto 6.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/06/2013
Jaa tämä...

Zenit sekä FC Porto vastakkain kuuden pisteen ottelussa.

Zenit – FC Porto, merkki 1, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 2,50 | 3,30 | 2,75 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigassa pelataan tänään kahdeksan ottelua tuttuun tapaan, illan ensimmäisessä ottelussa portugalilaisjätti FC Porto matkustaa testaamaan Venäjälle Zenitin päivän vireen. Zenit on tällä hetkellä lohkossa toisena neljällä pisteellä, kun taas kolmantena oleva FC Porto on pisteen päässä venäläisisännistä. Tässä ottelussa panokset ovat valtavat, sillä kummallakaan joukkueella ei ole tätä ottelua varaa hävitä! Jos Zenit nyt nappaa voiton, FC Porto olisi jo seitsemän pisteen päässä venäläisjoukkueesta. Zenitin osalta on hienoa, että ottelu pelataan Venäjällä. Kotiyleisö tulee antamaan Zenitille hurjan tuen varmuudella. Zenit tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, sillä Zenit on voittanut kymmenestä edellisestä kotiottelustaan vaatimattomasti seitsemän. Ainuttakaan tappiota Zenit ei ole kokenut näissä otteluissa.

FC Porto on syystä tai toisesta ollut viime aikoina nimenomaan vieraissa äärimmäisen heikko, sillä kolmesta edellisestä Portugalin liigan vierasottelustaan FC Porto on pystynyt saalistamaan vain yhden voiton! Kaksi tasapeliä sekä yksi voitto ei olisi normaalisti lainkaan heikko suoritus, mutta tässä tapauksessa FC Porto on asia erikseen. FC Porto on hallinnut yhdessä Benfican kanssa Portugalin liigaa monet vuodet aivan miten ovat halunneet, mutta nyt viime aikoina FC Porton taso ei ole ollut normaalia omaa luokkaansa. Viimeksi FC Porto pelasi vieraissa 1-1 maalein tasapelin Belenensenin kanssa ja itseasiassa Belenensessillä oli tuossa ottelussa vähintään yhtä realistiset mahdollisuudet tehdä myös voittomaali kuin vierasjoukkueellakin.

Zenit voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen viimeksi Portugalissa 0-1 maalein, joten tänään lähtökohtaisesti nostetaan Zenit ottelussa suosikin asemaan! Zenitillä on selkeä henkinen yliote FC Portosta, sillä tosissaan FC Porto on ollut erittäin ailatelevainen tällä kaudella eikä edellinen Mestarien liigan ottelu muuttanut asiaa ainakaan parempaan suuntaan. Lähtökohtaisesti tiukka kamppailu on tiedossa, mutta Zenit on erittäin järkevä valinta vetokupongille mukaan. Kotietu saattaa nousta tässä kamppailussa normaalia jopa suurempaan rooliin. Kolmessa edellisessä kotiottelussa Zenitille ollaan tehty vain yksi maali, joten maalinteko ei tule vierasjoukkueelle tänään helppoa olemaan.

Veikkaussivut | Tuomas