Video: Hulk on nimensä veroinen mies!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP  PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 29.6.2015

 

COPA AMERICA PÄÄSIVU | A LOHKO | B LOHKO | C LOHKO

Incredible Hulk on yksi sarjakuvatalo Marvelin kuuluisimpia tuotoksia. Tämä vuonna 1962 maailmalle esitelty vihreä supersankari on tullut tutuksi väkivahvana hahmona.

Vuonna 1986 Brasiliassa Jeesus patsaan silmien alla syntyi poika, joka sai nimekseen Givanildo Vieira de Souza. Tämä härkämäinen brasilialainen nuorimies tunnetaan kuitenkin nyt paremmin taiteilijanimellä Hulk.

Seuratasolla Venäjän liigan Pietarin Zenitiä edustava Hulk, ei mahtunut tänä vuonna Brasilian päävalmentajan Dungan valisemaan Copa America joukkueeseen. Viime kesän MM-kisojen jälkeen muutoksen tuulia joukkueeseen hakeneen valmentajan päätös oli pienoinen yllätys, varsinkin kun Hulk oli ilmoittanut olevansa motivoitunut antamaan kaikkensa joukkueelleen.

Taiteilijanimensä veroinen mies?

Brassipeluri ei kuitenkaan vajonnut murheen laaksoon, vaan on käyttänyt kesälomansa ilmeisen hyvin. Mies on tainnut käyttää useamman tunnin jalkaprässin parissa… Varsinkin vasemman jalan hirmu tykistään tutuksi tullut Hulk palasi lomalta Zenitin harjoitusvahvuuteen viime tiistaina. Kolme päivää myöhemmin perjantaina Youtubeen olikin ladattu videomateriaalia treeneistä. Hulk kiskaisee treeneissä vasemmalla jalallaan suoraan liikkeestä sellaisen pommin, että heikompaa hirvittää. Veto on niin kova, että maaliverkon läpi painuvat sekä pallo että lähinnä räsynukkea muistuttava maalivahti! Jos et usko, niin katso alta! Onhan kaikki mitä ladataan internettiin totta.

Copa America jatkuu ilman Brasiliaa

On Zenitin treeneistä saatu videomateriaali sitten totta tai tarua, niin Brasilian maajoukkue olisi kaivannut tehottomaan hyökkäyspäähänsä Hulkin kaltaista suoraviivaista viimeistelijää. Nyt Brasilian kisat päättivät puolivälierissä Paraguayta vastaan rangaistuslaukauskilpailussa. Ilman Brasiliaa pelattavia turnauksen ratkaisuotteluita voit seurata muun muassa Unibet TV:n ja Bet365:n nettisivuilta. Lisäksi Unibet tarjoaa 50 euron riskitöntä vetoa turnaukseen.

Hulkin voi nähdä seuraavan kerran tositoimissa Venäjän Supercupin loppuottelussa 12. heinäkuuta ottelusa Zenit vs. Lokomotiv. Myöhemmin syksyllä brassijässikkä yrittää hajottaa maaliverkkoja Mestarien liiga karsinnoissa.

Lue myös: Jarkko Niemiselle huikea voitto Wimbledonin avauksessa!

Teemu Pulkkinen iskee ensi kaudella maaleja NHL:ssä!