VIDEO: Zigismunds Sirmais juhlii keihään EM-kultaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/07/2016
Jaa tämä...

Latvialaisheittäjä juhlii EM-kultaa.

Yleisurheilun EM-kisojen yksi odotetuimmista tapahtumista käytiin torstaina illalla, kun miesten keihään mestaruuden voitti yllättäen Latvian Zigismunds Sirmais. Hänen paras heittonsa oli pituudeltaan 86,66 metriä ja sillä irtosi lopulta EM-kultaa.

Keihäskilpailun kakkoseksi tuli tshekkiläinen Vitezslav Vesely tuloksella 83,59 ja kolmanneksi puolestaan Suomen tähti Antti Ruuskanen tuloksella 82,44. Neljänneksi heitti Risto Mätas, jonka kisa oli vähintäänkin onnistunut.

Ruuskanen jatkoi siis komeaa suomalaisten keihäsmenestymistä, mutta sitä kuitenkin himmensi mahdollinen loukkaantuminen. Hän ei pystynyt heittämään lopussa lainkaan, vaan jätti suoritukset tekemättä. Jonkinlainen vamma tuli ilmeisesti kyljen seudulle ja seuraavaksi vuorossa ovat magneettitutkimukset. Päätähtäin Ruuskasellakin on kuitenkin Rion olympialaisissa.

Ennakkosuosikki Thomas Röhler ei saanut keihästä lentoon ja saksalainen jäi viidenneksi tuloksella 80,78. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Röhler ei kestä paineita, vaan hän epäonnistui pahasti.

 

Yleisurheilun EM-kisoja voi seurata Ylen kanavilta, joka lähettää runsaasti tapahtumia ensimmäisestä viimeiseen päivään saakka.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana yleisurheilun EM-kisojen tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri tapahtumista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Osallistuuko Argentiinan jalkapallomaajoukkue olympialaisiin?
VIDEO: Paul Pogban siirtohuhut kasvaa – nyt vuorossa Manchester United

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa