Lehti: Chelsea tarjonnut ruotsalaistähdelle hurjaa sopimusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Ruotsalaistähdellä riittää kosiskelijoita.

Jalkapallon Englannin jalkapallon Valioliigassa viime kaudella mestaruuden voittanut Chelsea on tarjonnut 25 miljoonan euron ja kahden vuoden sopimusta ruotsalaistähdelle Zlatan Ibrahimovicille.

Chelsean muhkeasta tarjouksesta kerrotaan ranskalaissivusto FootMercatonilla. Jos väite pitää paikkansa, sitä voidaan pitää vähintäänkin merkittävänä 34-vuotiaasta pelaajasta, joka ei ole koskaan pelannut Englannin korkeimmalla sarjatasolla.

Zlatanin sopimus päättyy ranskalaisen PSG:n kanssa kesällä. Hänen seuraavista kuvioista on ollut jo paljonkin tietoa, sillä muun muuassa brittimedia on uutisoinut jo monta kertaa, että ruotsalainen pelaisi jatkossa Manchester Unitedin vahvuudessa.

Valioliigan lisäksi Zlatania on yritetty saada mukaan MLS-liigaan tai pelaamaan Kiinan pääsarjaan, jonne on viime aikoina siirtynyt pelaamaan monta kovaa nimeä.

Ibrahimovic on osoittanut PSG-paidassa, että hän on edelleen rautaisessa kunnossa. Hän on tehnyt Ligue 1:sessä tällä kaudella 27 maalia ja antanut 11 maaliin johtanutta syöttöäkin.

 

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Norjalaisella mummulla pysyy pallo hallussa
VIDEO: Zlatan laittaa työnhakijan kovaan paikkaan rekrytointihaastattelussa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa