VIDEO: Zlatan jätti Pariisin tyylillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Ranskan jalkapalloliigan mahtiseura PSG järjesti tähtipelaajalleen Zlatan Ibrahimovicille tämän arvolle ja egolle sopivan suuret jäähyväiset sarjan päätöskierroksella lauantaina.

PSG kohtasi sarjanpäätöskierroksella Nantesin ottelussa jossa ei ollut muuta panosta kuin Zlatanin jalustalle nostaminen. Ottelu keskeytettiinkiin kymmenen minuuutin pelin jälkeen vain siitä syystä, että yleisö pääsi osoittamaan seisaaltaan huomiota, yksin kentällä olleelle Ibralle.

 

Itse ottelussa kuningas, legenda, taikuri Ibracadabra oli niin ikään pysäyttämätön, kun mies iski PSG:n 4 – 0 voittoon päättyneessä ottelussa kaksi osumaa. Joukkuekavereiden Zlatanille tarjoilemat osumat varmistivat sen, että Ibrahimovic sai arvolleen sopivasti nimiinsä PSG:n yhden kauden maaliennätyksen Ranskan liigassa, 38 osumaa. Ennätysmaali synty minuutti ennen loppua, ja vaikka pariisilaisjoukkue oli jo käyttänyt kaikki vaihtonsa ottelusta niin ruotsalainen marssi maalin jälkeen pois kentältä hänen luokseen juosseiden poikiensa halattavaksi.

 

Ottelun jälkeen mies lausui vielä tunteikkaita lauseita sekä perinteisen Zlatanistisen heiton:

– Tunteet ovat nyt pinnassa. Tämä oli aivan erityinen päivä neljän yhteisen vuoden ja mestaruuksien jälkeen, ennätysjahdissaan välillä turhautunut Ibrahimovic runoili pelin jälkeen.

Ibrahimovic toivotti seuralle hyvää jatkoa.

– Ilman Ibraa se on vaikeaa mutta silti mahdollista.

Lue myös:

JÜRGEN KLOPP HANKKIMASSA ISON NIMEN BAYERN MUNCHENISTÄ

VIDEO: KÄNNISEKOILU KESKEN OTTELU TOI HYLLYTYKSEN TSEKIN LIIGASSA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa