VIDEO: Zlatan Ibrahimovic lopettaa maajoukkueuransa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsalaistähden ura maajoukkueessa on pian ohi.

Jalkapallon EM-kisoissa pelaava Ruotsi menettää pian supertähtensä, sillä Zlatan Ibrahimovic ilmoitti tiistaina, että hänen maajoukkueuransa päättyy, kun sinikeltaisten urakka Ranskassa tulee päätökseen. Ruotsalaistähden maajoukkueuran päättymisestä on spekuloitu jo kauan ja nyt asialle tuli siis varmistus.

– Tämän turnauksen viimeinen pelimme tulee olemaan minun viimeinen pelini Ruotsin paidassa, joten toivon, että se ei koita keskiviikkona. Olen ylpeä mitä olen saavuttanut, Zlatan Ibrahimovic sanoi.

Ruotsi on onnistunut saalistamaan EM-kisoissa ainoastaan yhden pisteen ja Tre Kronor kohtaa päätöskierroksella Belgian. Jatkopaikan saavuttaakseen Ruotsin olisi napattava kolme pistettä.

Zlatan Ibrahimovic on pelannut ennen Belgia-ottelua sinikeltaisten maajoukkueessa 115 ottelua, joissa on syntynyt käsittämätömästi 62 maalia. Ensi kerran hän pelasi miesten maajoukkueessa tammikuun vuonna 2001.

Zlatan Ibrahimovicin ensi kauden seuraa on niinikään spekuloitu pitkään. On annettu ymmärtää, että ruotsalaistähden ensi kauden seurasta tulee varmistus heti, kun EM-kisat ovat Ruotsin osalta tulleet päätökseen.

Katso videolta ruotsalaistähden komeimpia maaleja:

 

Ruotsin urakka EM-kisoissa jatkuu siis jälleen tänään ja sen lisäksi tiedossa on kolme muutakin kamppailua. Lohkon toisessa ottelussa käydään Italian ja Irlannin kohtaaminen. Vain vihreäpaidoilla on suuri pistetarve.

Peliyhtiö Betsafe on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Leonid Slutski ei jatka Venäjän päävalmentajana
VIDEO: Kolmosen tunteikkaasta ottelusta jaettiin tuomiot – päävalmentaja pitkään pannaan

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa